Καβγάς Παπαπαναγιώτου-Mαυροειδάκου-Σβέρκου! «Πάλι κουταμάρες λες!» «Είσαι αγενέστατος!»

Η αντιπαράθεση ανάμεσα στον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, τον Νίκο Σβέρκο και τον Στράτο Μαυροειδάκο ξέσπασε με αφορμή το θέμα της επιχείρησης της ΕΛΑΣ στη φοιτητική εστία στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου.


Ο Νίκος Σβέρκος έκανε λόγο για «σκάνδαλο» όσον αφορά στην διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού με αφορμή την έκθεση Τσιόδρα-Λύτρα.

«Είσαι εκτός θέματος» του είπε ο Δημήτρης Οικονόμου με τον Νίκο Σβέρκο να απαντά «εκτός θέματος είστε όλοι εσείς, πέθανε ο κόσμος».

«Γιατί λες ψέματα;» παρενέβη ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου με τον δημοσιογράφο της ΕΦΣΥΝ να του απαντά «σταμάτα», τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου να επιμένει «λες ψέματα» και τον Νίκο Σβέρκο να συνεχίζει «δεν είμαστε ουρές του Πολάκη εδώ».

Η κόντρα συνεχίστηκε όταν ο Άκης Παυλόπουλος διάβασε την έρευνα και ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου σχολίασε: «κατάλαβες τι είπε; Όχι». «Τι όχι μωρέ, διάβασε τη μωρέ…» απάντησε ο Νίκος Σβέρκος για να πάρει την απάντηση από τον συνάδελφό του «τα μωρέ εκεί που σε παίρνει. Τα μωρέ στις γιάφκες. Υπάρχει αδυναμία κατανόησης κειμένου. Τρίτη δημοτικού πήγε, δεν πήγε παραπάνω».


Δείτε όσα έγιναν


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *