Άδ. Γεωργιάδης: Ο Μητσοτάκης έστειλε το μήνυμα συστημένο στη Γερμανία, δεν θα «τινάξουμε στον αέρα» τη χώρα – Ο κ. Δούκας έχει παραβιάσει τον νόμο προσωπικών δεδομένων


Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, κλήθηκε να σχολιάσει τις εξελίξεις στο μεταναστευτικό, αλλά και τα μηνύματα που στάλθηκαν από υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ ενόψει των εσωκομματικών εκλογών.


Ο Άδωνισ Γεωργιάδης τόνισε πως  «Όλο το πολιτικό σύστημα πάει προς τα δεξιά, όλοι μας γινόμαστε ευτυχώς δεξιότεροι» και αναφερόμενος στο μεταναστευτικό είπε: «Η Γερμανία άνοιξε τα σύνορα. Δεν υπάρχει περίπτωση, να δεχθούμε πίσω μετανάστες. Χρηματοδοτούν ΜΚΟ. Ο Μητσοτάκης έστειλε το μήνυμα συστημένο στη Γερμανία, δεν θα ”τινάξουμε στον αέρα” τη χώρα». Και πρόσθεσε: «Να βρείτε άλλα κορόιδα ευρωπαίοι».

Σχετικά με τα μηνύματα του ΠΑΣΟΚ, συγκρίνοντας το γεγονός με ότι είχε γίνει με την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και τη διαρροή e-mails των αποδήμων πριν τις ευρωεκλογές επισήμανε: «Γινόταν χαμός με την Ασημακοπούλου. Εις το πυρ το εξώτερον». Και τόνισε: «Ο κ. Χάρης Δούκας έχει παραβιάσει το νόμο προσωπικών δεδομένων. Πήρα κι εγώ στο κινητό μου μήνυμα».

Πρόσθεσε ότι είναι υπέρ της αλλαγής νομικού πλαισίου, δηλαδή να στέλνονται sms και e mails «ελεύθερα σε προεκλογικές περιόδους», επισημαίνοντας και πάλι αναφερόμενος στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου ότι «χάσαμε μια εκπληκτική ευρωβουλευτή για μια αστειότητα».

Αναφερόμενος στην Αφροδίτη Λατινοπούλου και τον Κυριάκο Βελόπουλο είπε: «Δεν βλέπω πολιτικές διαφορετικές. Πιο πολύ βλέπω προσωπικές στρατηγικές» και συμπλήρωσε ότι είναι «συμπαθέστατη η κα. Λατινοπούλου».


 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *