Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Άλμα Μπροστά» του Γιάννη Μπρατάκου για τον ΕΒΕΑ – Τα ονόματα των 132 υποψηφίων, ανάμεσά τους και ο Θεοδόσης Ζερβουδάκης


Ο Γιάννης Μπρατάκος, υποψήφιος για την προεδρία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών γνωστοποίησε ότι κατέθεσε σήμερα το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Άλμα Μπροστά» στο οποίο συμμετέχουν 132 υποψήφιοι και όπως σημειώνει: «Είμαστε αποφασισμένοι να εργαστούμε σκληρά για να χτίσουμε ένα ΕΒΕΑ που θα εξελίσσεται διαρκώς, ανοίγοντας νέους δρόμους για την επιχειρηματικότητα».


Συγκεκριμένα, ο κ. Μπρατάκος αναφέρει στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Σήμερα, με την κατάθεση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού μας «Άλμα Μπροστά», κάνουμε το πρώτο βήμα για ένα ισχυρό και σύγχρονο ΕΒΕΑ. Με γνώμονα την ανάπτυξη και τη στήριξη των επιχειρήσεων, προχωράμε μαζί για να χτίσουμε ένα Επιμελητήριο που θα ανταποκρίνεται στις προκλήσεις της νέας εποχής, ενδυναμώνοντας τις επιχειρήσεις σε κάθε τους βήμα.

Ευχαριστώ τους 132 υποψηφίους που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο. Άνθρωποι με εμπειρία, τόσο στην επιχειρηματικότητα όσο και στο ίδιο το ΕΒΕΑ, αλλά και νέοι με φρέσκιες ιδέες και όρεξη για δουλειά. Είμαστε αποφασισμένοι να εργαστούμε σκληρά για να χτίσουμε ένα ΕΒΕΑ που θα εξελίσσεται διαρκώς, ανοίγοντας νέους δρόμους για την επιχειρηματικότητα».

Σημειώνεται ότι ανάμεσα στους 132 υποψήφιους βρίσκεται και ο γνωστός και καταξιωμένος επιχειρηματίας Θεοδόσης Ζερβουδάκης.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *