Τρίπολη: Και μη χειρότερα – Γυναίκα έβαζε φωτιές για να μπορεί να προσεγγίζει ερωτικά τους πυροσβέστες – Σύλληψη εμπρηστή και στη Δράμα


Απίστευτα κι όμως, ελληνικά, αλλά φυσικά και εξοργιστικά. Μια 44χρονη γυναίκα συνελήφθη στην Τρίπολη ως υπαίτια πρόκλησης δύο πυρκαγιών σε αγροτική έκταση, κατ’ εξακολούθηση και από πρόθεση.


Πληροφορίες λένε, πως η γυναίκα ανέφερε ότι έβαζε τις φωτιές «γιατί της άρεσε να παρακολουθεί τους πυροσβέστες» με πρόθεση να τους προσεγγίσει ερωτικά!

Βέβαια, η Δικαιοσύνη δεν της χαρίστηκε. Στη 44χρονη επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολή και θα εκτίσει κανονικά δύο μήνες. Επίσης, επιβλήθηκε πρόστιμο 1000 ευρώ.

Στο μεταξύ, συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Δράμας, ένας άνδρας 51 ετών ως υπαίτιος πρόκλησης τριών πυρκαγιών σε αγροτική έκταση, από πρόθεση και κατ’ εξακολούθηση (στις 24, 25 και 26 Αυγούστου 2024), στον οικισμό Υψηλόν, στη Δράμα και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.406,25€

Ο άνδρας οδηγήθηκε σήμερα 27/8/24 στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Δράμας και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 15 μηνών, με εκτιτέα ποινή φυλάκισης τριών μηνών.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *