Στον εισαγγελέα σήμερα ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ που ξυλοκόπησε τη σύντροφό του

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ που κατηγορείται για την κακοποίηση της συντρόφου του, επίσης δημοσιογράφο, αναμένεται σήμερα να μεταβεί στον εισαγγελέα.


Ο δημοσιογράφος συνελήφθη την Τρίτη, μετά από καταγγελία που έκανε η σύντροφος του, η οποία επίσης εργάζεται ως δημοσιογράφος στην ΕΡΤ, στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας πως της επιτέθηκε σωματικά.

Ειδικότερα, η γυναίκα μετέβη σε αστυνομικό τμήμα σε άθλια κατάσταση, με εμφανή τα χτυπήματα, φέρει σοβαρά τραύματα – κάταγμα στο πρόσωπο. Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, η κοπέλα περιέγραψε όσα της συνέβησαν, είχε και βεβαίωση από το νοσοκομείο ΚΑΤ. Στη συνέχεια υπέβαλε μήνυση στο Τμήμα Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας στην Ομόνοια

Ο δημοσιογράφος, ο οποίος συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του, τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν εκείνη του είπε να χωρίσουν. Η αντίδρασή του ήταν βίαιη και άρχισε να τη χτυπά στο πρόσωπο.

Σε παύση ο δημοσιογράφος – Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

Η ΕΡΤ ανακοίνωσε χθες πως έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη, μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση και να αποφανθεί η Δικαιοσύνη.


Με ανακοίνωσή της η δημόσια ραδιοτηλεόραση ανέφερε ότι, μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της, έθεσε σε παύση τη σύμβασή του.


«Η ΕΡΤ, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργαζομένης στην εταιρεία, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η Δικαιοσύνη», αναφέρει η ανακοίνωση.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *