Στις 100 πιο επιδραστικές εταιρείες του κόσμου η LAMDA Development σύμφωνα με το ΤΙΜΕ – Διεθνής διάκριση και για το έργο του Ελληνικού

Η LAMDA Development ανακοίνωσε ότι το διεθνούς εμβέλειας αμερικανικό περιοδικό ΤΙΜΕ την κατατάσσει στη φετινή λίστα «TIME100 Most Influential Companies» με τις 100 πιο επιδραστικές εταιρείες στον κόσμο.


Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, ιδιαίτερα τιμητική ένταξη της LAMDA Development, μιας ελληνικής εταιρείας, στη συγκεκριμένη λίστα, επιβεβαιώνει τη συνεχή προσήλωσή της στη δημιουργία πρότυπων, καινοτόμων  έργων, προς όφελος της χώρας και των πολιτών.

Το έργο του Ελληνικού, διακρίνεται διεθνώς και συμβάλλει στην ενίσχυση της φήμης και της εικόνας της Ελλάδας στο διεθνές περιβάλλον.

Η «TIME100 Most Influential Companies» για το 2024, αναδεικνύει τις 100 πιο σημαντικές επιχειρήσεις παγκοσμίως, σε όλους τους κλάδους, ξεχωρίζοντας σε αυτές την καινοτομία, την ηγεσία και την συμβολή τους στην κοινωνία.

Για τη συγκρότηση της λίστας, το ΤΙΜΕ αναζήτησε  υποψηφιότητες από διάφορους τομείς και διενήργησε έρευνα σε παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών και ανταποκριτών του, καθώς και εξωτερικών εμπειρογνωμόνων.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *