Μια έκπληξη επιφύλασσε για τους καλοφαγάδες ο chef και ιδιοκτήτης των εστιατορίων «Στα Καλά Καθούμενα», Στέφανος Σαράτσης.
Συγκεκριμένα, το μεγαλύτερο πάρκο φαγητού της χώρας, ανοίγει τα φώτα του το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στη Νάουσα της Πάρου και υπόσχεται κορυφαία ποιότητα και παροχές που δεν έχουν ξαναεμφανιστεί σε Ελληνικά νησιά.
Ένας χώρος 600 τ.μ. που θα διαθέτει εστιατόριο steak house, κρεοπωλείο για να επιλέξει ο καθένας το περιεχόμενο στο burger του, ένα wine bar με επιλεγμένα Ελληνικά κρασιά από σπουδαίους αμπελώνες κάτω από την επίβλεψη της noble wines, παρουσίαση και επιλογή εξσιρετικων ελληνικών προϊόντων σε τυριά και αλλαντικά, gelato corner, open bar, ζωντανή μουσική, ένα υπερσύγχρονο street food με προϊόντα που θα κάνουν για πρώτη φορά την εμφάνιση τους στην Ελλάδα.
Σε κάθε περίπτωση, η Πάρος έχει ακόμη έναν λόγο για να γίνει ο προορισμός μας το καλοκαίρι.
Σε ανάρτηση για το νέο εγχείρημά του προχώρησε στα social media ο chef και ιδιοκτήτης των εστιατορίων «Στα Καλά Καθούμενα», Στέφανος Σαράτσης, δίνοντας μια μικρή γεύση από το τι μας περιμένει αυτή τη θερινή περίοδο στην Πάρο.