Σέρρες: Από το χωράφι στο εκλογικό κέντρο – Αγρότης πήγε να ψηφίσει με το… τρακτέρ


Ένας αγρότης, ο Στέλιος Νικολής στην Άνω Καμήλα Σερρών, κατέφθασε στο εκλογικό κέντρο με το… τρακτέρ για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα για τις ευρωεκλογές.


Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, ο κ. Στέλιος Νικολής έμεινε πίσω, σε αντίθεση με κάποιους που προτίμησαν τις κοντινές παραλίες από τις κάλπες. Μάλιστα, βρέθηκε στο εκλογικό κέντρο για να ψηφίσει, παρά τον καύσωνα και ενώ ήταν από νωρίς στο χωράφι για να ποτίσει τις ντομάτες που καλλιεργεί.

«Πρέπει να προσέξουμε τι θα ψηφίσουμε στις Ευρωεκλογές για να έχουμε ένα μέλλον στον τόπο μας», τόνισε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Ερχόμαστε να ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα. Αφήσαμε τις δουλειές μας στα χωράφια για λίγο, για να ψηφίσουμε. Τέτοια εποχή είμαστε στα ποτίσματα, ο καύσωνας είναι προ των πυλών, δεν μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς», ανέφερε.

Ερωτηθείς για το αν ένας αγρότης έχει παραπάνω λόγους για να έρθει να ψηφίσει, ο κ. Νικολής είπε: «Εννοείται αυτό, γιατί μας “καίει” η νέα ΚΑΠ, μας καίει το ζήτημα της αναθεώρησης, και πρέπει να προσέξουμε τι θα ψηφίσουμε, ιδίως οι αγρότες, για να μπορέσουμε να έχουμε ένα μέλλον στον τόπο μας. Όλοι οι αγρότες πρέπει να ψηφίσουν για να είναι βιώσιμη η γεωργία σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *