Νύφη ψήφισε και φωτογραφήθηκε σε εκλογικό κέντρο της Θεσσαλονίκης!


Μία… νύφη τράβηξε τα βλέμματα σε εκλογικό κέντρο στη Θεσσαλονίκη. Η γυναίκα ντύθηκε νύφη το Σάββατο 8 Ιουνίου. Μετά το γάμο, ακολούθησε το γαμήλιο γλέντι και το πρωί, η ίδια πήγε να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα χαμογελαστή και ευδιάθετη.


«Θα πάω να κάνω τη φωτογράφησή μου και αποφάσισα να έρθω να ψηφίσω πρώτα για να μην το χάσω. Πήγε και ο σύζυγος να ψηφίσει και μετά θα πάμε να κάνουμε τη φωτογράφηση», είπε η ίδια, στέλνοντας το δικό της μήνυμα:

«Πρέπει να ψηφίζουν όλοι, να μην αφήνουν τους άλλους να αποφασίζουν για αυτούς. Το σημαντικότερο είναι να υπάρχει μια κοινωνία που είναι είμαστε καλά, να βοηθάει ο ένας τον άλλον».

Τις εικόνες κατέγραφαν και οι δικοί της άνθρωποι, που την συνόδευαν, με ένα βίντεο να ανεβαίνει στο TikTok.

@tripsanisphotography1974


πρώτα ήρθαμε να ψηφίσουμε και μετά φύγαμε για τη φωτογράφιση 📸🎥 εσύ τι θα κάνεις;; περιμένουμε σχόλια 👇👇 #tripsanisphotography #tripsanis #greektiktok #tiktokgreece #tripsanistiktok #viral #fyp #fy #photoshooting #φωτογραφιση #φωτογραφισηζευγαριου #wedding #γαμος #ιδεεςγιαφωτογραφιση #φωτογραφος #φωτογραφια #θεσσαλονικη #θεσσαλονίκη #θεσσαλονικηφωτογραφος #αγαπηδυοανθρωπων #weddingday #νυφηστηνκαλπη #εκλογες #εκλογες2024 #ψηφιζω

♬ πρωτότυπος ήχος – tripsanis photography 1974

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *