Νεαρή τουρίστρια κατήγγειλε Τούρκο για βιασμό μέσα σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας


Θύμα βιασμού από έναν Τούρκο μέσα σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας κατήγγειλε ότι έπεσε μία γυναίκα 24 ετών από το Μπαγκλαντές.


Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην Ομόνοια. Όλα ξεκίνησαν όταν η 24χρονη τουρίστρια βρισκόταν στην ταράτσα του ξενοδοχείου και δίπλα της κάθισε ο 35χρονος Τούρκος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος άρχισε να της μιλάει και της ζήτησε να συνευρεθούν, με εκείνη να το αρνείται. Στη συνέχεια, σύμφωνα με την καταγγελία, την οδήγησε στα κοινόχρηστα ντους του 2ου ορόφου του ξενοδοχείου, όπου την ακινητοποίησε με βία στο πάτωμα και τη βίασε.

Μετά το συμβάν στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης και ύστερα από υπόδειξη της 24χρονης, συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος βρισκόταν εντός του χώρου του ξενοδοχείου. Παράλληλα, τα ρούχα που φορούσε η 24χρονη, παραδόθηκαν από τους αστυνομικούς του ΑΤ Ομονοίας για να υποβληθούν σε εργαστηριακές εξετάσεις.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό, ενώ το πρωί της Δευτέρας οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *