Κίνηση στους δρόμους: Στο «κόκκινο» Κηφισός, Μεσογείων και Κηφισίας – Καθυστερήσεις και στην Αττική οδό


Αυξημένη είναι ξανά σήμερα η κίνηση στους δρόμους της Αττικής και οι οδηγοί θα πρέπει να είναι «οπλισμένοι» με υπομονή.


Συγκεκριμένα, στον Κηφισό η κίνηση είναι έντονη και στα δύο ρεύματα, από Μεταμόρφωση έως και Ρέντη. Παράλληλα, σε χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα στην Λεωφόρο Κηφισίας, από το ύψος του Άλσους Συγγρού μέχρι το «President» και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας.

Παρόμοια εικόνα παρουσιάζει και η λεωφόρος Μεσογείων στο ύψος του Χολαργού και από το ύψος της Αγίας Παρασκευής μέχρι το Νομισματοκοπείο και από τον Χολαργό μέχρι το Ερρίκος Ντυνάν και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας, ενώ στον Πειραιά σημειώνεται μποτιλιάρισμα την ίδια ώρα στην Μικράς Ασίας προς λιμάνι.

Λεωφόρος Βουλιαγμένης και λεωφόρος Ποσειδώνος δεν αποτελούν εξαίρεση αφού η κίνηση που σημειώνεται είναι επίσης αρκετά έντονη στο ύψος Ελληνικού και Αλίμου.

Αυξημένη κίνηση και στην Αττική Οδό

Την ίδια ώρα, καθυστερήσεις 10-15 λεπτών σημειώνονται στην Αττική Οδό από κόμβο Φυλής έως κόμβο Κηφισίας και 15-20′ στην έξοδο για Λαμία, στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο.


Παράλληλα, καθυστερήσεις 15-20λεπτών παρατηρούνται από Μαραθώνος έως κόμβο Κηφισίας και 10-15′ στην Περιφερειακή Υμηττού, από Αγία Παρασκευή έως Κηφισίας, στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *