Κακός χαμός στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη όταν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος «ξέφυγε» και χαρακτήρισε «κήτος» και «βυτίο» την Μις Αλαμπάμα σε συζήτηση για την παχυσαρκία

Της τρελής έγινε στον αέρα της εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στο Open με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο


Σε κάποια στιγμή η κουβέντα πήγε στην παχυσαρκία και στις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί από δηλώσεις πολλών επωνύμων τελευταία για τα περιττά κιλά.

Ο δημοσιογράφος και πολιτικός, Κωνσταντίνος Μπογδάνος έκανε αναφορά στα κιλά της Μις Αλαμπάμα και είπε αδιανόητους χαρακτηρισμούς εναντίον της. Μάλιστα έδειξε και φωτογραφία της από το κινητό του.

«Κάποια πράγματα τα συζητάμε και κάποια όχι. Για παράδειγμα υπάρχει ολόκληρο κίνημα να μην λες τους χοντρούς χοντρούς. Είχαμε και στα χωριά μας plus size και body shaming. Τη Μις Αλαμπάμα την είδατε; Είναι κήτος, βυτίο. Με συγχωρείτε» είπε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Η Ελένη Τσολάκη μην μπορώντας να πιστέψει όσα λέγονταν αντέδρασε κι είπε: «Τι είναι αυτά που λέγονται Κωνσταντίνε τώρα. Θα μου σπάσεις τώρα… Γιατί μου χαλάς τη διάθεση; Είναι δυνατόν να το έχεις πει εσύ αυτό το πράγμα τώρα; Να θίγεις έναν άνθρωπο και να τον βρίζεις και να τον προσβάλεις με αυτούς τους χαρακτηρισμούς; Δεν με ενδιαφέρει, δεν θα το έλεγα ποτέ αυτό. Αυτό μειώνει εσένα που το λες. Δεν με ενδιαφέρει να είναι ό,τι γουστάρει η γυναίκα.»


«Την είδες; Αποσύρω τους χαρακτηρισμούς και συγγνώμη αν κάποιος θίχτηκε. Είναι ακραία παχύσαρκη» απάντησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δίχως τελικά να αλλάζει το νόημα των λεγομένων του.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *