Ελληνική Αγωγή: Παρουσιάζει το νέο εκπαιδευτικό της πρόγραμμα σε μια λαμπρή εκδήλωση την Τετάρτη 4/9 – Ο Άδωνις Γεωργιάδης θα παρουσιάσει εκεί το νέο του βιβλίο «Απλά Μαθήματα Ιστορίας»


Ο φάρος εκμάθησης την αρχαίων ελληνικών η Ελληνική Αγωγή ετοιμάζεται να λάμψει και στη νέα εκπαιδευτική περίοδο. Η Ελληνική Αγωγή θα παρουσιάσει σε μια λαμπρή εκδήλωση την Τετάρτη 4/9 στις 18:00 το νέο της εκπαιδευτικό πρόγραμμα.


Στην εκδήλωση ο άνθρωπος που ίδρυσε την Ελληνική Αγωγή, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης θα παρουσιάσει και το νέο του βιβλίο «Απλά Μαθήματα Ιστορίας».

Η Ελληνική Αγωγή προσκάλεσε τον κόσμο να δώσει το παρών στην εκδήλωση μέσω ποστ που αναδημοσίευσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Η ανάρτηση ανέφερε:

Παρουσίασις νέου εκπαιδευτικού προγράμματος: Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου στις 18:00. Η Ελληνική Αγωγή, με 30 χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία Αρχαίων Ελληνικών, εξελίσσεται και επεκτείνεται.


Σας προσκαλούμε να ανοίξουμε μαζί αυτή τη νέα εκπαιδευτική χρονιά. Θα παρουσιάσουμε τα νέα μας μαθήματα, θα γνωριστούμε καλύτερα και θα συζητήσουμε το φετινό πρόγραμμα και τις εκπαιδευτικές μας δράσεις. Με την ίδια όρεξη και διάθεση, θα ξεκινήσουμε μαζί το ταξίδι της εκμάθησης της υπέροχης γλώσσας μας, για μικρούς και μεγάλους.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο @AdonisGeorgiadi θα παρουσιάσει το νέο του βιβλίο, «Απλά Μαθήματα Ιστορίας», ένα έργο που αποτελεί μια σημαντική συμβολή στην κατανόηση της ελληνικής ιστορίας, προσφέροντας μια διαφορετική, διεισδυτική ματιά που θα εμπνεύσει κάθε αναγνώστη. Μετά την παρουσίαση, θα ακολουθήσει υπογραφή αντιτύπων από τον συγγραφέα. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαιτέρως.

Κράτηση θέσης: Για την καλύτερη οργάνωση, παρακαλούμε επιβεβαιώστε τη συμμετοχή σας μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού μηνύματος. Σας περιμένουμε να ξεκινήσουμε μαζί αυτή τη συναρπαστική νέα χρονιά!

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

210.5221314

info@ellinikiagogi.gr

http://Ellinikiagogi.gr

 

.

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *