Δύο παιδικές χαρές κι ένα Αθλητικό Κέντρο στο Κίτσι του δήμου Κρωπίας


Δύο παιδικές χαρές αποκτά το Κίτσι στον δήμο Κρωπίας και βρίσκεται σε εξέλιξη πλέον η δημιουργία ένας Αθλητικού Κέντρου Νεότητας στη συγκεκριμένη περιοχή.


Ήδη παραδόθηκε στα παιδιά η πρώτη παιδική χαρά, μετά από την απαραίτητη πιστοποίηση ασφαλείας και κατασκευάζεται η δεύτερη, η οποία θα απευθύνεται σε μεγαλύτερες ηλικίες και θα βρίσκεται σε διπλανό οικοπεδικό χώρο.

Επόμενο βήμα της δημοτικής Αρχής είναι η δημιουργία και μιας αθλητικής εγκατάστασης, παράπλευρα με το σχολικό συγκρότημα της περιοχής, ενώ θα γίνει κι ένας διαγωνισμός μίσθωσης ακινήτου για χρήση αθλητικών εγκαταστάσεων. Το έργο αποτελεί μέρος της γενικότερης αναβάθμισης των αθλητικών χώρων στον Κορωπί και θα αποτελέσει ένα Αθλητικό Κέντρο Νέων σε μια περιοχή όπου υπήρχε ανάγκη για κάτι τέτοιο, όπως ανέφερε ο δήμαρχος Δημήτρης Κιούσης.

«Έχει φτιαχτεί ήδη η πρώτη παιδική χαρά στο Κίτσι, την οποία με αγάπη είχαμε αναγγείλει στα παιδιά, στην τελετή λήξης των ΚΔΑΠ. Αυτή η παιδική χαρά είναι ένα από τα δύο τμήματα που θα φτιαχτούν σε αυτό εδώ το συγκρότημα, το οποίο βρίσκεται δίπλα από τα σχολεία», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Κιούσης και πρόσθεσε: «Στην περιοχή έχουμε ξεκινήσει άλλη μια διαδικασία, για να φτιάξουμε κάποιες αθλητικές εγκαταστάσεις στους χώρους του παλιού σχολείου, αλλά και σ’ έναν διαγωνισμό μίσθωσης που θα βγει για ακίνητο. Έχει περάσει ήδη από το Δημοτικό Συμβούλιο και το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τη μίσθωση. Κι όλα αυτά για τα παιδιά, για να περνούν ευχάριστα τις ελεύθερες ώρες τους. Τα παιδιά είναι η χαρά και η ελπίδα όλων μας και για εμάς αποτελούν προτεραιότητα».

Από τη δική του μεριά, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Νικόλαος Γιαννάκος, έκανε έκκληση προς τους δημότες να προστατεύσουν αυτούς τους χώρους από βανδαλισμούς.


 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *