Απόστολος Λύτρας: «Πρέπει να αποκατασταθεί η σχέση μου με την Σοφία Πολυζωγοπούλου, ήταν λάθος»


Για τη δικαστική διαμάχη που έχει με την εν διαστάσει σύζυγό του Σοφία Πολυζωγοπούλου μίλησε ο Απόστολος Λύτρας σε νέες δηλώσεις του.


Συγκεκριμένα, ο γνωστός ποινικολόγος ευχήθηκε, μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, να αποκατασταθούν οι σχέσεις τους για το καλό των παιδιών, ενώ γνωστοποίησε ότι ακόμα δεν έχει ξεκινήσει την επίσημη θεραπεία που ορίζει το βούλευμα της αποφυλάκισής του.

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει πλέον κάτι που χρειάζεται να απαντήσω για τα προσωπικά μου, δεν θα το ήθελα. Βλέπεις ότι αποφεύγω να μιλήσω. Είναι κάτι το οποίο πέρασε, προσπαθούμε να υπάρχει μια εξομάλυνση των σχέσεών μας με την πρώην σύζυγό μου. Και από εκεί και πέρα είμαι στα επαγγελματικά μου καθήκοντα και μέσω της εργασιοθεραπείας προσπαθώ κι εγώ να ξεπεράσω όλα αυτά που έχουν συμβεί», ανέφερε αρχικά ο κ. Λύτρας.

«Είπα από την πρώτη στιγμή ότι θα αναζητήσω τους λόγους για τους οποίους δυστυχώς έφτασα σε αυτό το σημείο. Η θεραπεία η επίσημη, από το κέντρο, που ορίζει το βούλευμα, όχι δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη», πρόσθεσε.

«Και με την πρώην σύζυγό μου θα πρέπει και πιστεύω ότι θα αποκατασταθεί η σχέση μας και ο λόγος είναι διότι υπάρχουν παιδιά στη μέση. Και κάνουμε και οι δύο κάθε δυνατή προσπάθεια να εξομαλυνθεί αυτή η ”αντιδικία” και θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά», συμπλήρωσε.


«Έχω ομολογήσει. Το ότι έκανα ένα λάθος, δεν καθιστά ότι το γεγονός αυτό θα επηρεάσει τη δουλειά μου. Ο ξυλοδαρμός ήταν λάθος, συνεχίζω να κοιτάζω μπροστά. Καθόλου δεν θα στοιχίσει στην καριέρα μου», κατέληξε.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *