Νίκος Χαρδαλιάς: Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο επικεφαλής της Περιφέρειας Αττικής για την ξεχωριστή επίσκεψή του στη Δομή φροντίδας ΑμεΑ στη Σαλαμίνα

Ο Νίκος Χαρδαλιάς έκανε μια ξεχωριστή επίσκεψη σήμερα, καθώς πήγε στη Δομή φροντίδας ΑμεΑ στη Σαλαμίνα.


Ο επικεφαλής της Περιφέρειας Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς αποτύπωσε την ιδιαίτερη επίσκεψή του σε βίντεο που ανέβασε στο Youtube.

O Περιφερειάρχης Αττικής επισκέφθηκε το μεικτό Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ «Άγιος Συμεών», συνολικής δυναμικότητας 35 ατόμων, το οποίο στηρίζει η Περιφέρεια Αττικής μέσω χρηματοδότησης από το Πρόγραμμα «Αττική», συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Σαλαμίνας Γιώργο Παναγόπουλο, την αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών και Παιδείας και Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων Φίλων ΑμεΑ Σαλαμίνας Γιούλη Καλιότσου – Κανάρη και τον Διευθυντή της Δομής Γιάννη Σπηλιόπουλο.

Η Δομή ιδρύθηκε το 1992 με σκοπό την παροχή υπηρεσιών προς τα κηδεμονευόμενα Άτομα με Αναπηρία της Σαλαμίνας και των όμορων Δήμων. Όπως τόνισε ο Περιφερειάρχης: «Οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες που προσφέρει το Κέντρο είναι εξαιρετικά σημαντικές για την κοινότητα και συμβάλλουν ουσιαστικά στη στήριξη των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους. Ως Περιφέρεια έχουμε δηλώσει εξαρχής ότι κανένας δεν πρόκειται να μείνει μόνος του στην κοινωνία. Στηρίζουμε κάθε ενέργεια που ενισχύει την κοινωνική συνοχή και την ισότητα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσοι εργάζονται καθημερινά στο Κέντρο «Άγιος Συμεών» για την αφοσίωση και την αγάπη με την οποία παρέχουν τις υπηρεσίες τους».

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *