Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή σύλληψη 18χρονου για παράσυρση αστυνομικού με κλεμμένη μοτοσικλέτα – Aναζητείται ένας 19χρονος


Συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης ένας 18χρονος για παράσυρση και τραυματισμό αστυνομικού με κλεμμένη μοτοσικλέτα στη Θεσσαλονίκη, ενώ αναζητείται ένας 19χρονος.


Σύμφωνα με το thestival, ο νεαρός, που οδηγούσε τη μηχανή με συνεπιβάτη τον 18χρονο, στην προσπάθειά του να αποφύγει έλεγχο της Αστυνομίας, ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και έπειτα από επικίνδυνους ελιγμούς παρέσυρε έναν αστυνομικό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι.

Λίγη ώρα αργότερα, οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 18χρονου, αλλά και στην ταυτοποίηση του συνεπιβάτη του στην κλεμμένη μηχανή. Σε βάρος τον δύο δραστών έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Από την έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Παύλου Μελά προέκυψε ότι οι φερόμενοι δράστες είχαν κλέψει τη μοτοσικλέτα σε προγενέστερο χρόνο από περιοχή της Τούμπας.

Αφού εξερευνήθηκε από συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, η μοτοσικλέτα αποδόθηκε στον νόμιμο ιδιοκτήτη της.


Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Σύλληψη 18χρονου ημεδαπού μεσημβρινές ώρες χθες (20-09-2024) από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, που επέβαινε στην περιοχή της Σταυρούπολης σε κλεμμένη μοτοσικλέτα με οδηγό 19χρονο άντρα, καθώς στην προσπάθειά τους να αποφύγουν επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, ανέπτυξαν ταχύτητα, προχώρησαν σε επικίνδυνους ελιγμούς και παρέσυραν αστυνομικό τραυματίζοντάς τον στο πόδι. Από την έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Παύλου Μελά προέκυψε ότι είχαν αφαιρέσει τη μοτοσικλέτα σε προγενέστερο χρόνο από περιοχή της Τούμπας, η οποία αφού εξερευνήθηκε από συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, αποδόθηκε στον νόμιμο ιδιοκτήτη της. Τα στοιχεία του οδηγού του κλεμμένου οχήματος έχουν ταυτοποιηθεί και σε βάρος των δύο δραστών σχηματίστηκε σχετική δικογραφία».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *