O Παλαιοχριστιανός της Κορινθίας άρπαξε το μωρό του από το Αλεξάνδρα


Ο παλαιοχριστιανός της Κορινθίας φέρεται να εισέβαλε στο Αλεξάνδρα και να άρπαξε το μωρό του, το οποίο αναζητείται.


Το νεογνό παρέμενε στο νοσοκομείο, καθώς ο κοινωνικός λειτουργός είχε κρίνει ακατάλληλο το περιβάλλον διαβίωσης της οικογένειας και είχε απαγορεύσει να δοθεί στους γονείς.

Το βρέφος επρόκειτο να μεταφερθεί σήμερα στο Κέντρο Βρεφών «Μητέρα», πράγμα που γνώριζαν οι γονείς. Η μητέρα του, η οποία και η ίδια έχει εξαφανιστεί, ερχόταν καθημερινά σε επαφή με το κοριτσάκι, αφού το θήλαζε.

Επειδή ήταν γνωστό ότι το βρέφος θα μεταφερόταν, υπήρχαν υπάλληλοι σεκιούριτι στον όροφο των νεογνών, ωστόσο, ο πατέρας, λίγο πριν από τις δύο το μεσημέρι, φέρεται να άρπαξε το παιδί και να έφυγε τρέχοντας. Πλέον τον αναζητά η αστυνομία.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο, σήμερα (24/9/24) και ενώ το νεογέννητο ήταν να μεταφερθεί στο «Μητέρα» από το μαιευτήριο, με εντολή εισαγγελέα, ξαφνικά εμφανίστηκε ο πατέρας, το άρπαξε και έφυγε τρέχοντας, χωρίς κανείς να καταφέρει να τον σταματήσει.


Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ είπε στο LiveNews: «Παρότι υπήρχε σεκιούριτι, εμφανίστηκε ο πατέρας του βρέφους ο οποίος ήταν σε έξαλλη κατάσταση ενώ η μητέρα ήταν συνεργάσιμη. Άρπαξε το παιδάκι και άρχισε να τρέχει. Τον κυνήγησαν οι σεκιουριτάδες αλλά εξαφανίστηκε με το παιδί. Το νοσοκομείο έκανε μηνυτήρια αναφορά».

Ο ίδιος ο «Παλαιοχριστιανός» Μανώλης, μιλώντας αργότερα στο LiveNews αρνήθηκε ότι άρπαξε το μωρό, απειλώντας ότι θα κάνει μήνυση στον κύριο Γιαννάκο.

«Την ώρα που θήλαζε, πήγαν να της πάρουν το μωρό από την αγκαλιά. Και… έφυγε μάλλον» είπε ο «Παλαιοχριστιανός» Μανώλης στο LiveNews.

«Δεν είμαι πρωταγωνιστής κανενός επεισοδίου» τόνισε ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, μιλώντας στο Mega. Ερωτώμενος εάν πήρε το παιδί από το νοσοκομείο πάρα την εισαγγελική εντολή, τόνισε ότι δεν έχει πάρει στα χέρια του κάποια εισαγγελική εντολή κι ότι δεν πήρε κανένα μωρό.

Η γυναίκα μου κρατούσε το παιδί και δεν την άφηναν να πάει στην τουαλέτα πέντε ώρες. Βγήκε από τον θάλαμο των νεογνών με το παιδί, γιατί εκεί δεν μπορούσε να πάει στην τουαλέτα και την ακολουθούσαν κάποιοι σεκιούριτι και εκεί δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε. Απ΄όσο καταλαβαίνω διέφυγε, ισχυρίστηκε ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *