Νέα Μηχανιώνα: Κακουργηματική δίωξη στους δύο νεαρούς για την οπαδική επίθεση

Ο εισαγγελέας άσκησε κακουργηματική δίωξη εις βάρος των δύο συλληφθέντων οπαδών που κατηγορούνται για την επίθεση με θύματα δύο αδέλφια το βράδυ της Δευτέρας (13/5) στη περιοχή της Νέας Μηχανιώνας στη Θεσσαλονίκη.


Οι δύο άντρες, 23 και 24 ετών που συνελήφθησαν μία μέρα μετά – χθες την Τρίτη (14/5) – στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, κατηγορούνται για ληστεία και για επικίνδυνη σωματική βλάβη μεταξύ οπαδών αθλητικών ομάδων, από κοινού. Στη συνέχεια παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στην 7η τακτική ανακρίτρια και μέχρι τότε παραμένουν υπό κράτηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος έχει απασχολήσει πρόσφατα τις διωκτικές Αρχές για ανάλογο επεισόδιο, με οπαδικά κίνητρα, που σημειώθηκε στην περιοχή της Βούλγαρη τον περασμένου Οκτωβρίου. Μάλιστα, σε εκείνο το επεισόδιο, είχε τραυματιστεί στο κεφάλι και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο. Μετά τη σύλληψή του και την άσκηση ποινικής δίωξης εις βάρος του, είχε αφεθεί ελεύθερος υπό τον όρο να μη παρακολουθεί αγώνες της ομάδας που υποστηρίζει.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *