Ηράκλειο: Τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν σε ενδοοικογενειακό περιστατικό

Επίθεση με κλωτσιές και γροθιές δέχτηκαν χθες το βράδυ, στο χωριό Γωνιές Χερσονήσου, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, οι οποίοι κλήθηκαν να επέμβουν σε ενδοοικογενειακό περιστατικό. Το αποτέλεσμα ήταν τρεις αστυνομικοί ηλικίας 38, 37 και 33 ετών, να καταλήξουν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, ο ένας με κάταγμα στη μύτη και οι άλλοι δυο με εκδορές και μώλωπες.


Όλα άρχισαν όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, μια 31χρονη γυναίκα αντιλήφθηκε ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό της στην περιοχή, ότι την ακολουθούσε επίσης με το όχημα του, ο 40χρονος πρώην σύντροφός της. Η γυναίκα που φοβήθηκε, ενημέρωσε τηλεφωνικά συγγενικά της πρόσωπα για την καταδίωξη του πρώην συντρόφου της και εκείνοι κινητοποιήθηκαν αμέσως.

Την συνάντησαν στον κεντρικό δρόμο των Γωνιών όπου σταμάτησε το όχημα του και ο 40χρονος φέρεται να δέχτηκε επίθεση από τουλάχιστον τρία άτομα. Του προκάλεσαν φθορές στο αυτοκίνητο και τον υποχρέωσαν να τραπεί σε φυγή. Ο 40χρονος ενημέρωσε στις αστυνομικές αρχές για την επίθεση που δέχτηκε και στην περιοχή δεν άργησαν να φτάσουν αστυνομικοί από το Τμήμα Χερσονήσου οι οποίοι με την σειρά τους ζήτησαν ενισχύσεις καθώς δεν μπορούσαν να τους ηρεμήσουν τους συγγενείς της 31χρονης. Λίγο μετά τις 11 το βράδυ στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ οι οποίοι δέχτηκαν επίθεση από τους συγκεντρωμένους με αποτέλεσμα να ακολουθήσει σύρραξη.

Για το περιστατικό συνελήφθησαν δύο συγγενικά πρόσωπα της 31χρονης, ο 33χρονος αδερφός και ο 37χρονος ξάδερφος της ενώ αναζητείται ακόμα ένα άτομο. Επίσης συνελήφθη ο 40χρονος πρώην σύντροφός της κοπέλας. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου. Στους συγγενείς της κοπέλας ασκήθηκε ποινική δίωξη για την πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών σε βάρος των αστυνομικών και για βία κατά αστυνομικών. Παραπέμφθηκαν να δικαστούν ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου.

Οι τραυματισμένοι αστυνομικοί αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αποχώρησαν από το νοσοκομείο.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *