Ερμιόνη: Ανήλικοι επιτέθηκαν με αιχμηρό αντικείμενο σε 12χρονο σε προαύλιο σχολείου


Συνελήφθησαν δύο άτομα 17 ετών για πρόκληση σωματικής βλάβης, απειλή και για παράβαση νομοθεσίας για τα όπλα στην Αργολίδα. Επιπλέον, συνελήφθησαν δύο από τους γονείς τους για παραμέληση της εποπτείας των ανηλίκων κατηγορουμένων.


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι φερόμενοι ως δράστες, 17χρονοι, σε προαύλιο χώρο σε σχολείου στην Ερμιόνη απείλησαν φραστικά και με αιχμηρό αντικείμενο ξύρισαν το μουστάκι του 12χρονου. Στη συνέχεια οι γονείς του προχώρησαν σε καταγγελία στην αστυνομία.

Οι δύο 17χρονοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερμιονίδας. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, για απλή σωματική βλάβη, απειλή και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Επιπλέον, συνελήφθησαν οι γονείς των ανήλικων συλληφθέντων, 46 και 47 ετών και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας των ανήλικων τέκνων τους.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας. Οι γονείς αφέθηκαν ελεύθεροι.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *