Yamaha Neo’s Dual Battery σε τιμή έκπληξη


Το καινούριο πρόγραμμα επιδότησης ηλεκτρικών οχημάτων Κινούμαι Ηλεκτρικά 3 αναζωπύρωσε το ενδιαφέρον του κοινού για τη νέα γενιά mobility. Ιδιαίτερα στα ηλεκτρικά scooter που είναι με διαφορά η καλύτερη λύση αστικής μετακίνησης υπάρχει μεγάλη κινητικότητα και οι εταιρείες σπεύδουν να προωθήσουν τα νέα τους μοντέλα.


Η Yamaha διαθέτει στην γκάμα της ένα πολύ σύγχρονο και αξιόπιστο ηλεκτρικό scooter, το Neo’s. Στην έκδοση με τις δύο μπαταρίες και το νέο πρόγραμμα Κινούμαι Ηλεκτρικά 3 η τιμή του Yamaha Neo’s Dual Battery διαμορφώνεται πλέον στα 1.968 ευρώ. Η συνολική επιδότηση είναι υπολογισμένη τόσο για το scooter όσο και για την 2η μπαταρία που αποτελεί μέρος του βασικού εξοπλισμού.

Το Yamaha Neo’s Dua Battery είναι ένα μικρό και ευέλικτο ηλεκτρικό scooter που συνδυάζει την κορυφαία αξιοπιστία και ποιότητα της Yamaha με τις σύγχρονες τεχνολογίες. Οι δύο φορητές μπαταρίες λιθίου μπορούν να φορτιστούν επάνω στο scooter ή να αφαιρεθούν (8 κιλά η κάθε μια) για εύκολη φόρτιση, στο σπίτι ή στο γραφείο σας.

Η αυτονομία είναι στα 68 χιλιόμετρα και ο χρόνος φόρτισης είναι 8 ώρες. Από την άλλη, το Neo’s μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα μέχρι 45 χλμ./ώρα χάρη στον ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 3,4 ίππων και 136 Nm ροπής.

Εντυπωσιακός είναι ο εξοπλισμός του Neo’s ανεβάζοντας το επίπεδο χρηστικότητας και τεχνολογίας του scooter. Το ηλεκτρικό Yamaha διαθέτει LED φώτα, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί Smart Key, LCD οθόνη πληροφοριών με συνδεσιμότητας Yamaha MyRide με smartphone, χώρο αποθήκευσης για ένα jet κράνος και προγράμματα οδήγησης.


Το Yamaha Neo’s Dual Battery είναι διαθέσιμο σε τρεις χρωματισμούς σε πολύ δελεαστική τιμή 1.968 ευρώ! Μπορεί να κινηθεί με δίπλωμα αυτοκινήτου, με τις κατάλληλες προϋποθέσεις του νόμου ισοδυναμίας αδειών οδήγησης.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *