Το νέο Nissan LEAF ήρθε στην Ελλάδα

Την εμπορική του διαδρομή στην αγορά της χώρας μας ξεκινά το ανανεωμένο Nissan LEAF, με την ελληνική αντιπροσωπεία να ανακοινώνει τον αναλυτικό τιμοκατάλογο και τα επίπεδα εξοπλισμού του.


Το ανανεωμένο Nissan απέκτησε ακόμα πιο δυναμική εμφάνιση μέσω μιας νέας «κλειστής» και ενιαίας μάσκας, που πλαισιώνεται από τα επανασχεδιασμένα φώτα, αλλά και τον πιο σπορτίφ προφυλακτήρα.

Τόσο στο εμπρός όσο και στο πίσω μέρος του μοντέλου εντοπίζεται το νέο έμβλημα της ιαπωνικής εταιρείας, ενώ προσφέρεται με μια καινούργια γκάμα χρωμάτων, με τους ενδιαφερόμενους να καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα σε 6 διαφορετικές αποχρώσεις και 2 διχρωμίες αμαξώματος.

Η Nissan ενίσχυσε και το ψηφιακό υπόβαθρο του μοντέλου, με αιχμή του δόρατος το σύστημα πολυμέσων Nissan Connect με πολλές δυνατότητες συνδεσιμότητας Android Auto και Apple CarPlay.

Η ιαπωνική εταιρεία έχει δώσει έμφαση και την ασφάλεια, εξοπλίζοντας το LEAF με μια πλήρη παλέτα συστημάτων ασφαλείας όπου πρωταγωνιστεί η τεχνολογία ProPILOT. Αυτή, μεταξύ άλλων, μπορεί να διατηρήσει αυτόματα σταθερή την απόσταση από το μπροστινό όχημα, όπως και να φρενάρει, σταματήσει και επανεκκινήσει το αυτοκίνητο.


Το ανανεωμένο Nissan LEAF είναι διαθέσιμο στη χώρα μας σε δύο εκδόσεις μπαταριών, ενεργειακής χωρητικότητας 40 ή 62 kWh, με τη μέγιστη αυτονομία να ανέρχεται σε 385 χλμ. Η τιμή εκκίνησης είναι 35.890 ευρώ και αφορά στην έκδοση με τη μικρότερη μπαταρία. Παράλληλα, το κόστος απόκτησης του μοντέλου μειώνεται στις 27.890 ευρώ, με την κρατική επιδότηση των 8.000 ευρώ στο πλαίσιο του Κινούμαι Ηλεκτρικά 2.


Οι τιμές του ανανεωμένου Nissan Leaf στην Ελλάδα

    Nissan LEAF Accenta 40 kWh: 35.890 ευρώ

    Nissan LEAF N-Connecta 40 kWh: 37.990 ευρώ

    Nissan LEAF Techna 40 kWh: 39.180 ευρώ


    Nissan LEAF Accenta 62 kWh: 39.400 ευρώ

    Nissan LEAF N-Connecta 62 kWh: 40.400 ευρώ

    Nissan LEAF Techna 62 kWh: 43.900 ευρώ

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μια σκέψη για “Το νέο Nissan LEAF ήρθε στην Ελλάδα”