Τα αποκαλυπτήρια των ηλεκτρικών OMODA C5 και JAECOO 6 – Τι περιμένουμε στην Ελλάδα


Παρουσιάστηκαν και επίσημα τα OMODA C5 και JAECOO 6.


Το OMODA C5 EV, ένα πλήρως ηλεκτρικό SUV, και το JAECOO 6, ένα προηγμένο ηλεκτρικό όχημα εκτός δρόμου, αποκαλύφθηκαν από την κινεζική εταιρεία.

Το OMODAC5 EV, σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των καταναλωτών με οικολογική συνείδηση, πρόκειται να φέρει επανάσταση –σύμφωνα με την εταιρεία- στην αγορά των BEV SUV της κατηγορίας Α0 στην Ταϊλάνδη.

Το JAECOO 6, έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του ως το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό όχημα εκτός δρόμου από τη σειρά JAECOO. Με ένα τολμηρό, κιβωτιόσχημο σχεδιασμό και προηγμένα χαρακτηριστικά μηχανικής, όπως ένα αμάξωμα εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο και ένα υπερσύγχρονο σύστημα τετρακίνησης, το 6άρι απευθύνεται σε περιπετειώδεις καταναλωτές που αναζητούν μια εξατομικευμένη off-road εμπειρία.

Φέτος, οι Έλληνες καταναλωτές μπορούν να περιμένουν το λανσάρισμα των OMODA C5, OMODA E5 και JAECOO 7. Το OMODA C5 προσφέρει κινητήρα 1.6T με ισχύ 108 kW, οικονομία καυσίμου 7,4 L/100 km, “διπλή οθόνη 12,3 ιντσών” 12,3 ιντσών με εντολές Speech And Audio.


Το OMODA E5 προσφέρει ισχύ εξόδου 150kw, απόδοση 15,5 kWh/100 km και γρήγορη φόρτιση DC, με αυτονομία 430 χιλιόμετρα. Το JAECOO 7 είναι ένα συμπαγές SUV με κινητήρα 1.6T, προηγμένο σύστημα infotainment και επιλογές για έκδοση καυσίμου και plug-in υβριδική έκδοση, όλα με την υψηλότερη βαθμολογία ασφάλειας και 7 χρόνια εγγύηση.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *