Polestar: Ετοιμάζει δυναμικό μπάσιμο σε νέες αγορές

Η Polestar ετοιμάζεται για δυναμική επέκταση σε νέες αγορές.


Η σουηδική εταιρεία που ανήκει στη Volvo Cars και έχει την έδρα της στην Torslanda έξω από το Γκέτεμποργκ της Σουηδίας θέλει το 2025 να λανσάρει τα μοντέλα της σε επτά ακόμα αγορές, ανάμεσά τους η Γαλλία, η Τσεχία, η Σλοβακία, η Ουγγαρία, η Πολωνία, η Ταϊλάνδη και τη Βραζιλία.

Με αυτή την κίνηση, η Polestar θέλει όχι μόνο να επεκταθεί, αλλά και να ανακάμψει σε σημείο που θα μπορεί και πάλι να κλείνει καλύτερες συμφωνίες με τους μεγαλύτερους προμηθευτές του κόσμου.

Η εταιρεία μπήκε στην ηλεκτροκίνηση με μεγάλη επιτυχία, αλλά τελευταία έχει παρουσιαστεί σημαντική μείωση πωλήσεων στην παγκόσμια αγορά αυτή.

Ο ρυθμός ζήτησης του κοινού για ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι σαφώς χαμηλότερος από αυτόν που υπολόγιζαν αρκετές εταιρείες, με το άγχος της αυτονομίας και την αργή επέκταση των δικτύων φόρτισης να παίζουν τον κύριο ρόλο.


Η Polestar πάντως, αναμένει τα Polestar 3 και Polestar 4 να συνεισφέρουν στην ανάκαμψη, πριν το τέλος του 2024, ενώ στόχος της είναι η ταξινόμηση 155.000-165.000 μονάδων το 2025.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *