Ολοκαίνουργιο Leapmotor C10 με νέας γενιάς μπαταρία για μεγαλύτερη αυτονομία


Η ναυαρχίδα της Leapmotor είναι το ολοκαίνουργιο C10, που ανήκει στην D-SUV κατηγορία και έχει μήκος 4,7 μέτρα. Είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο, όμορφο σχεδιαστικά και το οποίο υιοθετεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με νέας γενιάς μπαταρία που έχει σχεδιαστεί in-house από την Leapmotor και διαχειρίζεται ιδανικά τη θερμότητα, ενώ δύναται να τροφοδοτήσει και εξωτερικούς καταναλωτές (V2L) ηλεκτρικής ενέργειας. Έχει χωρητικότητα μπαταρίας 69,9 kWh και εξασφαλίζει μικτή αυτονομία 420 χιλιομέτρων που φθάνει τα 574 χιλιόμετρα στον αστικό κύκλο.


Η καμπίνα φιλοξενεί άνετα πέντε ενήλικους. Όλα τα υλικά είναι πολύ καλής ποιότητας με καλή συναρμολόγηση. Η έκδοση εξοπλισμού Style διαθέτει πακέτο 16 συστημάτων υποβοήθησης οδηγού (ADAS), infotainment με οθόνη αφής 14,6″ και ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25″, WiFi, σημείο ασύρματης φόρτισης κινητού, online πλοήγηση, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό με αντλία θερμότητας, Full LED προβολείς, μέχρι και τεράστια πανοραμική ηλιοροφή με εμβαδό 2,1 m2 και ηλεκτρικό σκίαστρο. Η κορυφαία έκδοση Design, που στοιχίζει επιπλέον 1.500 ευρώ, διαθέτει δερμάτινες επενδύσεις, θερμαινόμενα και αεριζόμενα εμπρός καθίσματα, ρυθμιζόμενο ατμοσφαιρικό φωτισμό καμπίνας, ηλεκτρική πόρτα χώρου αποσκευών, τροχούς 20″ και πίσω φιμέ τζάμια.

Οι παραγγελίες θα ξεκινήσουν την 1η Οκτωβρίου. Η τιμή με την επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙΙ» και την προωθητική ενέργεια λανσαρίσματος των 2.000 ευρώ, η βασική έκδοση ξεκινάει από τα 30.900 ευρώ.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *