Νέο Piaggio Porter: Αναβαθισμένο, πιο δυνατό και με πληρέστερο εξοπλισμό ασφάλειας – Θα βγει και ηλεκτρική έκδοση


Η Piaggio έκανε τα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου Porter NP6, με τις βασικότερες πινελιές στο λίφτινγκ του  να εστιάζονται στον εμπλουτισμό του εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας, με νέα συστήματα ADAS, προκειμένου να πληροί τις ελάχιστες προδιαγραφές του νέου Κανονισμού Ασφάλειας «GSR 2» και τις δομικές και σχεδιαστικές τροποποιήσεις του εσωτερικού της καμπίνας των επιβατών.


Στον βασικό εξοπλισμό του ανανεωμένου Porter NP6 υπάρχουν πλέον συστήματα όπως το Parking Collision Warning, το Automatic Emergency Braking, το Intelligent Speed Assist, ο έλεγχος της συμπεριφοράς του οδηγού, το σύστημα διατήρησης των λωρίδας κυκλοφορίας κ.ά.

Το χειρόφρενο ελέγχεται πλέον ηλεκτρονικά ενώ, στο εσωτερικό της καμπίνας των επιβατών συναντάμε νέας σχεδίασης κεντρική κονσόλα (με οθόνη αφής και νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων. Την ίδια στιγμή, η δομική ακαμψία της καμπίνας έχει βελτιωθεί, προκειμένου να προσφέρει μεγαλύτερη προστασία των επιβατών.

Με το πλάτος της καμπίνας να περιορίζεται στα 1,64m, το Porter NP6 καταλαμβάνει μέγιστη επιφάνεια μόλις 6,9τ.μ. επί του οδοστρώματος, επιτρέποντας ουσιαστικά τη μεταφορά φορτίων έως 200kg/τ.μ.!

Αντίστοιχα, οι εκδόσεις με μονούς τροχούς πίσω είναι σε θέση να μεταφέρουν φορτία έως 1.295kg και οι αντίστοιχες με διπλούς, έως 1.640kg.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *