Νέο MG 3: Υβριδικό, με σούπερ τιμή, ασφάλεια, χαμηλή κατανάλωση και 194 ίππους

Η MG έριξε στην αγορά των μικρών υβριδικών το νέο MG 3, με σούπερ τιμή (19.950 ευρώ), 7 χρόνια εγγύηση, 194 ίππους, πολύ καλό εξοπλισμό και με αυτόματο κιβώτιο 3 σχέσεων.


Το MG 3 εξοπλίζεται με το υβριδικό σύστημα κίνησης «Hybrid+» που αποτελείται από έναν βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων (105 άλογα) και έναν ηλεκτροκινητήρα (136 άλογα) αποδίδοντας συνδυαστικά 194 ίππους.

Το νέο μοντέλο της MG έχει αυτόματο κιβώτιο τριών ταχυτήτων και όχι CVΤ που έχουν τα υβριδικά συνήθως. Μάλιστα, η MG επέλεξε αυτό το κιβώτιο, καθώς μέχρι τα 80 χλμ./ώρα ο ηλεκτροκινητήρας είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την κίνηση, συνεπώς οι 3 σχέσεις χρειάζονται σε υψηλότερες ταχύτητες, όταν μπαίνει και το θερμικό μοτέρ.

To όλο σύνολο καταφέρνει να κρατήσει πολύ χαμηλά την κατανάλωση με μέση τιμή τα 5,8 λτ./100 χλμ., όπως έδειξαν οι μετρήσεις του Test Center, ενώ μέσα στην πόλη καίει 4,6 λτ. χάρη στη μεγάλη μπαταρία του (1,8 kWh, η διπλάσια από τα υπόλοιπα υβριδικά.

H τιμή του MG 3 από 19.950 ευρώ, κατόπιν έκπτωσης 500 ευρώ και με 7 χρόνια εγγύηση είναι ότι πιο vfm κυκλοφορεί στην αγορά. Επιπροσθέτως έχει και πολύ καλό βασικό εξοπλισμό με οθόνη 10,25 ιντσών, ψηφιακό πίνακα οργάνων 7ΆΆ, κάμερα οπισθοπορείας, προσαρμοζόμενο cruise control και αυτόματο φρένο μεταξύ άλλων.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *