Morbidelli SC125LX: Η μεγάλη επιστροφή με το εντυπωσιακό scooter αστικής μετακίνησης


Η Morbidelli αποφάσισε να κάνει ένα από τα πιο αποφασιστικά βήματα για το  2024 μετά την απόφαση του Όμιλος Keeway για την επιστροφή της εταιρείας στον κόσμο της μοτοσικλέτας.


Η πρώτη και πιο αποφασιστική κίνηση της Morbidelli στην Ευρώπη έγινε με ένα πολύ σημαντικό scooter. Πρόκειται για το SC125LX, ένα scooter με μεγάλους τροχούς το οποίο τιμά τη διαχρονικότητα και το ιταλικό στυλ και ταυτόχρονα διαθέτει όλες τις σύγχρονες τεχνολογίας που κάνουν τη ζωή του αναβάτη εύκολη.

Όσον αφορά στη εμφάνιση και στην άνεση και την ασφάλεια η εταιρεία από το Πέζαρο έχει δημιουργήσει μια ισχυρή ομάδα σχεδιασμού η οποία ξέρει πολύ καλά τι χρειάζεται ο σύγχρονος αναβάτης σε επίπεδο τεχνολογιών και πρακτικότητας.

Ταυτόχρονα όμως δεν μπορεί να απαρνηθεί την ιταλική κουλτούρα σχεδιασμού με αποτέλεσμα το SC125LX να είναι ένα πολύ κομψό και γοητευτικό scooter.

Το Morbidelli SC125LX είναι εξοπλισμένο με έναν μονοκύλινδρο, υδρόψυκτο κινητήρα 124,6 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 11,2 ίππους στις 8.500 σ.α.λ. και 11,2 Nm στις 6.500 σ.α.λ. Την τροφοδοσία έχει αναλάβει εξελιγμένο σύστημα ψεκασμού, ενώ η μετάδοση γίνεται μέσω αυτόματου κιβωτίου CVT.


Το ρεζερβουάρ των 9,5 λίτρων φροντίζει για μεγάλη αυτονομία και το χαμηλό βάρος των 145 κιλών συμβάλει στις καλές επιδόσεις (95 χλμ./ώρα) και την ακόμα καλύτερη οδηγική συμπεριφορά.

Το SC125LX είναι εξοπλισμένο με ένα ατσάλινο πλαίσιο το οποίο συνεργάζεται με ένα τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και δύο αμορτισέρ με ρύθμιση προφόρτισης πίσω.

Οι τροχοί είναι 16 ιντσών εμπρός και 14 ιντσών πίσω, ενώ τα φρένα αποτελούνται από έναν δίσκο 260 χιλ. εμπρός και 240 χιλ. πίσω με σύστημα ABS. Το αποτέλεσμα που έχει πετύχει η Morbidelli οδηγικά είναι εξαιρετικό συνδυάζοντας άνεση, ευχαρίστηση και ασφάλεια σε κάθε διαδρομή.

Η Morbidelli θέλει να τοποθετήσει τα προϊόντα της στην premium κλίματα των scooter και αυτό το πετυχαίνει με την ποιότητα και τον εξοπλισμό των μοντέλων της. Στην περίπτωση του SC125LX, το scooter είναι πλήρως εξοπλισμένο με σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί (Keyless Elegance), USB θύρα φόρτισης, μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα, LED φώτα, σχάρα στο πίσω μέρος και μεγάλη ψηφιακή οθόνη πληροφοριών.

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *