Mercedes: Οι παροχές που δίνει για τα καινούρια και μεταχειρισμένα μοντέλα της – Φθηνότερα ανταλλακτικά, εγγύηση, ειδικά αξεσουάρ ειδοποίηση μέσω κινητού, εξουσιοδοτημένη συντήρηση


Η Mercedes προσφέρει πολύ μεγάλες παροχές για τα καινούρια και μεταχειρισμένα μοντέλα της. Ανάμεσά τους είναι: φθηνότερα ανταλλακτικά, εγγύηση, ειδικά αξεσουάρ ειδοποίηση μέσω κινητού, εξουσιοδοτημένη συντήρηση.


Το After Sales της Mercedes έχει υλοποιήσει ένα σύνολο υπηρεσιών, ώστε ο ιδιοκτήτης των μοντέλων της να έρθει κοντά στη φιλοσοφία της μάρκας, είτε πρόκειται για αγοραστή νέας είτε μεταχειρισμένης Mercedes. Υπηρεσίες που όσο πιο πολύ χρησιμοποιείς τόσο πιο κοντά έρχεσαι σε αυτή τη φιλοσοφία.

Η πρώτη κίνηση ενός κατόχου Mercedes θα πρέπει να είναι η εγγραφή στο Mercedes Benz app και σύνδεση του οχήματος μέσω του αριθμού πλαισίου. Με αυτό τον τρόπο μπορεί να ενεργοποιήσει τις δωρεάν ψηφιακές υπηρεσίες, όπως η διαχείριση βλαβών ή συντήρησης. Με αυτό τον τρόπο ο κάτοχος κερδίζει χρόνο και χρήμα, καθώς η εφαρμογή θα σε ειδοποιήσει για κάποια ανάγκη του οχήματος προλαμβάνοντας δυσάρεστες καταστάσεις, ενώ παράλληλα το app στέλνει ειδοποίηση για το επόμενο service, το οποίο μπορείτε εύκολα να κλείσετε με ένα κλικ σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της επιθυμίας σας.

Φυσικά η επιλογή ενός εξουσιοδοτημένου συνεργείο είναι τα Α και το Ω για να ζήσετε την premium και ολιστική προσέγγιση της Mercedes στον τομέα της εξυπηρέτησης κατόχου.  Η τακτική συντήρηση είναι ο μόνος τρόπος να διατηρήσετε επιδόσεις, οδηγική ευχαρίστηση και ασφάλεια στο maximum.

Αυτό επιτυγχάνεται καθώς, οι τεχνικοί του επίσημου δικτύου εκπαιδεύονται δια βίου (έχοντας και πρόσβαση στις διεθνείς τεχνικές βάσεις δεδομένων της μάρκας) ώστε να γνωρίζουν και να αντιμετωπίζουν εγγυημένα ότι βρεθεί μπροστά τους (ακόμη και στα πιο προηγμένα, τεχνολογικά, μοντέλα της μάρκας). Έτσι έχουν τη τεχνογνωσία, την εξειδίκευση, αλλά και τα ειδικά εργαλεία συνεργείου πιστοποιημένα και διακριβωμένα από την κατασκευάστρια εταιρεία, να αναγνωρίσουν εγκαίρως πιθανές φθορές ή βλάβες χρήσης, γλιτώνοντας έγκαιρα τον κάτοχο από μεγαλύτερους μπελάδες στο μέλλον.


Παράλληλα ο σχεδιασμός των After Sales υπηρεσιών, αφορά και στην πρόληψη, μέσω ενός μεγάλου φάσματος ελέγχων. Οι έλεγχοι της Mercedes λοιπόν, εξετάζουν και την παραμικρή λεπτομέρεια της σωστής λειτουργίας του οχήματος, ανάλογα την εποχή, αλλά και τις προσωπικές σας ανάγκες, πραγματοποιώντας μεταξύ άλλων και προετοιμασία ΚΤΕΟ.

Σημαντικό να αναφερθεί, αφού μιλάμε για την διατήρηση του αυτοκινήτου στο βέλτιστο της καλής λειτουργίας του, ότι αυτό λειτουργεί αναδρομικά υπέρ του κατόχου, καθώς λειτουργεί ως μέσο υψηλής μεταπωλητικής αξίας.

Κάθε έλεγχος η εργασία που πραγματοποιείται καταγράφεται στο Ψηφιακό Βιβλίο Service, το οποίο είναι διαθέσιμο σε οποιοδήποτε συνεργάτη Mercedes και αποτελεί απόδειξη πως το αυτοκίνητο έχει συντηρηθεί σωστά και στον βέλτιστο βαθμό, προσθέτοντας πόντους (πέρα από την ασφαλή καθημερινή συμβίωση μαζί του) στην μεταπωλητική του αξία.

Υπηρεσία Mobilo

Φυσικά επειδή πάντα υπάρχει η περίπτωση να γίνει η «στραβή», η Mercedes φροντίζει μέσω του προγράμματος Mobilo ώστε να συνεχίσετε να είστε σε κίνηση. Έτσι, σε περίπτωση βλάβης, ατυχήματος ή βανδαλισμού, η Mercedes θα επισκευάσει το όχημα σας επί τόπου και αν χρειάζεται παραπάνω μέρες θα σας καλύψει τα έξοδα ξενοδοχείου. Αν πάλι είστε μακριά από τον προορισμό σας, υπάρχει και η δυνατότητα να συνεχίσετε το ταξίδι σας με ένα όχημα αντικατάστασης ή αεροπορικώς.

Η λύση κινητικότητας Mobilo, να αναφέρουμε ότι περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό κάθε επιβατικού οχήματος Mercedes-Benz τα πρώτα δύο χρόνια και ανανεώνεται δωρεάν μετά από κάθε συντήρηση στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο, με διάρκεια έως και 30 χρόνια.Οικονομικά, γνήσια ανταλλακτικά ειδικά για μοντέλα μεγαλύτερης ηλικίας, με 2 χρόνια εγγύηση
H σημασία της χρήσης γνήσιων ανταλλακτικών στη συντήρηση του αυτοκινήτου είναι αδιαπραγμάτευτη. Έχοντας αυτό ως βασικό κριτήριο, στο εξουσιοδοτημένο δίκτυό της, το After Sales της Mercedes προσφέρει πληθώρα λύσεων συντήρησης και ανταλλακτικών.

Για εσάς που έχετε Mercedes 5ετίας ή και μικρότερο, τα γνήσια ανταλλακτικά Mercedes είναι η πιο συνετή επιλογή, ενώ για μοντέλα μεγαλύτερης ηλικίας, υπάρχει η οικονομική λύση των «Star Parts». Τα Star Parts σχεδιάζονται από τους μηχανικούς της Mercedes μέσω μιας πιστοποιημένης διαδικασίας ως καινούρια εξαρτήματα βελτιστοποιημένου κόστους και ελέγχονται με τα αυστηρότερα κριτήρια ποιότητας και ασφάλειας. Τέλος υπάρχει και η  γκάμα των γνήσιων ανακατασκευασμένων ανταλλακτικών «Reman». Πρόκειται για χρησιμοποιημένα, γνήσια ανταλλακτικά Mercedes, τα οποία έχουν υποστεί ανακατασκευή και λειτουργούν σαν να είναι καινούρια.

Φυσικά όλα τα ανταλλακτικά συνοδεύονται από διετή εγγύηση καλής λειτουργίας. Δίνεις το δικό σου στυλ μέσα από την γκάμα γνήσιων αξεσουάρ
Για τον ιδιοκτήτη Mercedes που θέλει να δώσει τον προσωπικό του τόνο στο αυτοκίνητό του, η  Mercedes προσφέρει μια πληθώρα γνήσιων αξεσουάρ που θα αναβαθμίσουν τη Mercedes σας.

Ανάμεσα στη γκάμα των γνήσιων αξεσουάρ θα βρείτε ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα που προσαρμόζονται 100% στη Mercedes σας και αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο την εμφάνισή της.

Η ξεχωριστής σχεδίασης ζάντες ή τα «σκαλοπάτια» στα πλαϊνά, θα αναδείξουν το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα για ακόμη πιο glamour ή σπορτίφ στιλ και οι σχάρας οροφής και οι μπαγκαζιέρες θα λύσουν τα χέρια των πιο active που θέλουν να μεταφέρουν τον αθλητικό εξοπλισμό τους μεταξύ άλλων, ενώ φυσικά η λίστα δε σταματά εδώ, καθώς κάνοντας μια περιήγηση στο site της Mercedes θα βρείτε 10άδες διαφορετικά αξεσουάρ.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *