Η πρωτότυπη Ferrari LaFerrari με εξωφρενική τελική


Ένα από τα πιο γοητευτικά τετράτροχα μοντέλα που κυκλοφορούν στους δρόμους είναι ασφαλώς και η LaFerrari, το πανέμορφο ιταλικό supercar που βγήκε στην παραγωγή από την Ferrari το 2013.


Πολλοί συλλέκτες ονειρικών αυτοκινήτων την έχουν ως το απόλυτο όχημα, εξ ου και οι εξωπραγματικές τιμές μεταπώλησης, όπως και η πρωτότυπη «F150 Prototipo Preserve PS1», που κοστολογείται κοντά στις 500.000 δολάρια.

Το ιδιαίτερο όμως στοιχείο του συγκεκριμένου μοντέλου είναι η τελική ταχύτητα που περιορίζεται στα 50 χλμ./ώρα.

Κοιτώντας το πρωτότυπο supercar είναι εντυπωσιακή η εμφάνισή του, με τριχρωμία μεταξύ κόκκινου, μαύρου και λευκού, τα οποία χαρίζουν ένα πολύ ελκυστικό αποτέλεσμα. Ούτε η καμπίνα απογοητεύει, παρότι πρωτότυπο, καθώς τα καθίσματα έχουν κόκκινη δερμάτινη επένδυση, ενώ το ταμπλό έχει μαύρη επένδυση Alcantara και ανθρακονήματα.

Η πρωτότυπη αυτή Ferrari είναι του 2014, έχει διανύσει 16.412 χιλιόμετρα και όλα κατά τη διάρκεια δοκιμών. Να θυμίσουμε ότι η LaFerrari παραγωγής αποδίδει πάνω από 960 ίππους και 900 Nm ροπής (με το σύστημα HYKERS).


Η «F150 Prototipo Preserve PS1» έχει την επίσημη έγκριση του τμήματος Ferrari Classiche και πωλείται κανονικά, χωρίς περιορισμούς. Ωστόσο, δεν είναι νόμιμη και δεν μπορεί να κυκλοφορήσει σε δημόσιους δρόμους.

Το συγκεκριμένο πρωτότυπο έχει την ίδια δομή και το ίδιο σωληνωτό πλαίσιο από ανθρακονήματα. Είναι όμως πιο χαμηλό, χωρίς αυτό να προσθέτει κάτι ιδιαίτερο οδηγικά ή στη συνολική της αξία.

Ο λόγος που πωλείται και μάλιστα σε ασύλληπτη τιμή μέσω μίας αντιπροσωπείας της Alexandra Hirschi, γνωστή και ως Supercar Blondie, είναι πως οι πρωτότυπες Ferrari είναι πιο σπάνιες και από τα μοντέλα παραγωγής. Υπενθυμίζουμε, ότι η ιταλική εταιρεία κατασκεύασε 500 LaFerrari και 210 Aperta.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *