Honda Jazz e HEV Advance Sport: Έμφαση στη σπορ φιλοσοφία


Το Honda Jazz καλύπτει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται ο σύγχρονος οδηγός και παράλληλα του προσφέρει ασφάλεια και τεχνολογία που δύσκολα θα συναντήσει σε κάποιο άλλο μοντέλο της κατηγορίας.


Για να καλύψει τις ανάγκες όλων των οδηγών η Honda έχει δημιουργήσει τέσσερις εκδόσεις για το Jazz. Ανάμεσα σε αυτές τις εκδόσεις και την Advance Sport, που επικεντρώνεται στο σπορ δυναμισμό με πολλές σχεδιαστικές λεπτομέρειες. Το Jazz Advance Sport ξεχωρίζει για την ανανεωμένο, σπορ σχεδιασμό του καθώς και το αναβαθμισμένο εσωτερικό με πολύ ποιοτικά υλικά.

Ανάμεσα στα στοιχεία που το διαφοροποιούν είναι το τιμόνι με τις τρεις ακτίνες και τις κίτρινες ραφές, τα χειριστήρια για αλλαγές ταχυτήτων πίσω από το τιμόνι που ελέγχουν το επίπεδο εμπλοκής του συστήματος ανάκτησης ενέργειας και το συνθετικό δέρμα σε πολλά σημεία. Τα πετάλια γκαζιού και φρένου έχουν μεταλλικό φινίρισμα και πολλές επιφάνειες είναι καλυμμένες με δέρμα σουέτ.

Η Honda έχει προσθέσει το πρόγραμμα οδήγησης Sport στην αναβαθμισμένη έκδοση του Jazz που ενισχύει την αίσθηση σπορ οδήγησης στον οδηγό. Το πεντάλ του γκαζιού έχει πιο άμεση απόκριση, ενώ ο ήχος από τον κινητήρα δυναμώνει μέσω των ηχείων. Θυμίζουμε ότι το υβριδικό μηχανικό σύνολο e:HEV του Honda Jazz αποδίδει 122 ίππους και 253 Nm ροπής και επιταχύνει δυναμικά 0-100 χλμ./ώρ σε 9,6 δευτερόλεπτα.

Η έκδοση Advance Sport είναι διαθέσιμη με πλήρη εξοπλισμό στην τιμή των 31.200 ευρώ.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *