Gemini Gemma 125: Το scooter πόλης της εταιρείας έχει ασφάλεια, αξιοπιστία και κοστίζει κάτω από 2.000 ευρώ


Η Gemini ρίχνει στην αγορά των μηχανών 125cc το Gemma, ένα Scooter πόλης το οποίο μπορεί να καλύψει όλες τις καθημερινές ανάγκες, οικονομικά και με ασφάλεια και στιλ.


Ο κινητήρας του είναι  τετράχρονος, μονοκύλινδρος, τετραβάλβιδος με έναν επικεφαλής εκκεντροφόρο και χωρητικότητα 125cc.

Η απόδοσή του φτάνει τους 8,4 ίππους στις 7.500 σ.α.λ. και τα 7,8 Nm ροπής στος 6.000 σ.α.λ., με τον ψεκασμό να έρχεται από την Continental. Σύμφωνα με τις μετρήσεις του Moto Τρίτη, η μέση κατανάλωση κυμαίνεται στα μόλις 2,4 λίτρα ανά 100 διανυθέντα χιλιόμετρα, κάτι στο οποίο συμβάλλει τα μέγιστα και το σύστημα Start Stop με το οποίο είναι εφοδιασμένο το Gemma 125.

Το Gemma 125 έχει επίπεδο πάτωμα, το οποίο επιτρέπει τη μεταφορά ογκωδέστερων αντικειμένων, τα οποία μάλιστα μπορούν να ασφαλιστούν χάρη στον αναδιπλούμενο γάντζο. Ο χώρος κάτω από τη σέλα μπορεί να φιλοξενήσει ένα Jet κράνος μαζί με μικροαντικείμενα, ενώ στα αριστερά της ποδιάς υπάρχει ένα ντουλαπάκι με δυνατότητα κλειδώματος, μέσα στο οποίο βρίσκεται μια θύρα USB για τη φόρτιση των συσκευών του αναβάτη.

Με γεμάτο το ντεπόζιτο των 4 λίτρων, το βάρος του Gemini Gemma 125 φτάνει τα μόλις 102 κιλά, ενώ το ύψος της σέλας στα 750mm είναι έτοιμο να υποδεχτεί αναβάτες όλων των αναστημάτων.


Οι ζάντες του είναι από κράμα αλουμινίου και έχουν διάμετρο 12”, με ελαστικά 110/90 και 100/90 εμπρός και πίσω αντίστοιχα. Τα φρένα αποτελούνται από έναν δίσκο μπροστά και ένα ταμπούρο στον πίσω τροχό, με σύστημα συνδυασμένης πέδησης (CBS).

Το Gemini Gemma 125 εξοπλίζεται με μια TFT οθόνη 3,5”, η οποία μάλιστα έχει και λειτουργία αφής και δυνατότητα συνδεσιμότητας μέσω Bluetooth.

Ήδη αναφέραμε την θύρα USB που υπάρχει στο ντουλαπάκι, ενώ άλλα χαρακτηριστικά εξοπλισμού που υπάρχουν στο Gemma 125 είναι η ζελατίνα, τα πλήρως LED φωτιστικά σώματα, το σύστημα Start Stop και το σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί (Keyless).

Το μοντέλο διατίθεται από την Gemini στην τιμή των μόλις 1.995 ευρώ,

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *