Formula 1: Οι δυναμικοί μαθητές της Aegean Racing συμμετέχουν στον τελικό του παγκοσμίου διαγωνισμού F1


Το εκθεσιακό αφιέρωμα Akademia είναι το σημείο συνάντησης της εκπαιδευτικής κοινότητας, η οποία παρουσιάζει νέα προγράμματα σπουδών (προπτυχιακά, μεταπτυχιακά, διδακτορικά) και ανταλλαγής φοιτητών, προσφερόμενες υποτροφίες, καθώς και προηγμένες τεχνολογικές εφαρμογές κορυφαίων ιδρυμάτων της χώρας.


Φέτος βρίσκεται στο περίπτερο 17 της ΔΕΘ και εκεί μπορεί να βρει κανείς, όλες τις σχολές, τα κολέγια, το περίπτερο του υπουργείου παιδείας και μαθητές που έχουν διακριθεί.

Η ομάδα μαθητών Aegean Racing έχει πάρει το εισιτήριο για τους παγκόσμιους αγώνες μαθητών της F1 και παρουσιάζει το έργο της, ενώ ετοιμάζονται για τους αγώνες και αναζητούν χορηγούς.

«Είμαστε μια ομάδα μαθητών, 18, της Γ’ Λυκείου, από το Ανατόλια και την Ελληνογερμανική αγωγή. Εκπροσωπούμε την Ελλάδα στους παγκόσμιους τελικούς του διαγωνισμού F1. Καλούμαστε να σχεδιάσουμε, να κατασκευάσουμε, να τεστάρουμε ένα μίνι αυτοκίνητο φόρμουλα 1 και να ανταποκριθούμε και στο κομμάτι της επιχειρηματικότητας», όπως ανέφερε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Μέρα με Χρώμα» της ΕΡΤ3 ο μαθητής Νίκος Παπασαραφιάνος.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *