Ford: Θα κάνει στις 26 Αυγούστου τα επίσημα αποκαλυπτήρια του ανανεωμένου Bronco Sport


Γύρισε ανάποδα η κλεψύδρα για την επίσημη παρουσίαση του νέου ανανεωμένου Ford Bronco Sport. Η Ford έδωσε στο φως ένα πρωτότυπο teaser βίντεο αποκαλύπτοντας πως το ανεωμένο off-road SUV θα παρουσιαστεί επίσημα στις 26 Αυγούστου.


Η Ford, πάντως, δεν ήταν αποκαλυπτική και με τις αλλαγές που έχουν γίνει στο φρεσκάρισμα του Bronco Sport. Εικόνες όμως που είχαν κυκλοφορήσει στο παρελθόν έδειχναν ότι το ανανεωμένο SUV θα έχει μια πιο δυναμική και στιβαρή μπροστινή όψη με μεγαλύτερη μάσκα που θα έχει πάνω της την ονομασία του μοντέλου «BRONCO». Το Ford Bronco Sport αναμένεται να έχει νέους προβολείς και ανασχεδιασμένο μπροστινό και πίσω προφυλακτήρα, αλλά και φρεσκαρισμένα πίσω φώτα.

Το βασικό νέο στοιχείο που θα φέρει το ανανεωμένο Ford Bronco Sport θα είναι μία σκληροπυρηνική παραλλαγή, που θα εξοπλίζεται με ένα πακέτο, το οποίο θα φέρει την ονομασία Sasquatch και έχουμε συναντήσει και στο κλασικό Bronco.  Στην έκδοση αυτή το μοντέλο θα διαθέτει διευρυμένα φτερά, μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος και νέες ζάντες με off-road ελαστικά. Προηγμένο θα είναι και το σύστημα τετρακίνησης.

Στο εσωτερικό τα σενάρια αναφέρουν ότι θα υπάρχει μία νέα οθόνη αφής 13,2 ιντσών και θα υποστηρίζει το infotainment με λειτουργικό SYNC 4.

Το teaser

Αναφορικά με τα μηχανικά σύνολα, μένει να φανεί εάν θα υπάρξουν αλλαγές. Αρχικά το Bronco Sport μπορούσε να εξοπλιστεί είτε με τον τρικύλινδρο EcoBoost 1,5 λίτρων με απόδοση 184 ίππων και 257 Nm ροπής, είτε με τον τετρακύλινδρο EcoBoost 2,0 λίτρων που προσφέρει 241 ίππους και 372 Nm ροπής.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *