Έτοιμη η πρώτη υβριδική Porsche 911

Είναι πια επίσημο. Στις 28 Μαΐου η εμβληματική 911 εισέρχεται σε μια νέα εποχή με το πρώτο υβριδικό μοντέλο της.


Μετά από περισσότερα από δύο χρόνια αναμονής, η Porsche πρόκειται να παρουσιάσει την πρώτη υβριδική 911, σηματοδοτώντας ένα σημαντικό άλμα προς τα εμπρός για το διάσημο σπορ αυτοκίνητο.

Κατά τη φάση της εξέλιξής της, η 911 hybrid υποβλήθηκε σε αυστηρές δοκιμές, διανύοντας πάνω από 5 εκατομμύρια χιλιόμετρα, συμπεριλαμβανομένων των διαδρομών στην απαιτητική πίστα του Nürburgring.

Ειδικότερα, ο χρόνος γύρου του 7 λεπτών και 16,9 δευτερολέπτων στο γύρο του Ring ξεπερνά τον προκάτοχό της, την απλή Carrera S κατά 8,7 δευτερόλεπτα.

Αν και η Porsche έχει κρατήσει μυστικές λεπτομέρειες σχετικά με το υβριδικό σύστημα κίνησης, είναι σαφές ότι η έμφαση έχει δοθεί στις επιδόσεις και όχι στην οικονομία.


Παρά το γεγονός αυτό, η υβριδική παραλλαγή δεν αναμένεται να είναι ένα plug-in μοντέλο με αυξημένο βάρος, διασφαλίζοντας ότι θα διατηρήσει τον σπορ χαρακτήρα της τόσο στο δρόμο όσο και στην πίστα.


H γερμανική εταιρεία έδωσε στην δημοσιότητα μερικές φωτογραφίες και ένα video από την φάση των δοκιμών, όπου όπως παρατηρούμε το αυτοκίνητο δεν έχει κάποιες εμφανείς διαφοροποιήσεις από μία απλή 911 Carrera S.

Περισσότερα και πιο αναλυτικά για τα τεχνικά της χαρακτηριστικά αναμένεται να έχουμε μέσα στις επόμενες ημέρες όταν και θα πλησιάζουμε προς τα επίσημα αποκαλυπτήρια στις 28 Μαΐου.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *