CUPRA: Ήρθαν στην στην Ελλάδα τα ανανεωμένα Formentor και Leon – Από που ξεκινάνε οι τιμές τους

Η CUPRA έφερε και στην Ελλάδα τα ανανεωμένα Formentor και Leon και έκανε και την απαραίτητη ανακοίνωση για τις τιμές τους. Από 36.590 ευρώ ξεκινάει το Formentor, από 31.490 ευρώ το Leon, ενώ παρών είναι και το Leon Sportstourer με τιμή από 42.990 ευρώ.


Τα δύο μοντέλα της CUPRA υποβλήθηκαν σε λίφτινγκ, ανανεώνοντας ανάμεσα στα άλλα πλήρως τις μπροστινές του όψεις.

Από κει και πέρα, τόσο το Formentor, όσο και το Leon διαθέτουν το νέο σήμα της εταιρείας επανασχεδιασμένους προβολείς LED και φαρδιά μάσκα. Αλλαγές υπάρχουν και στο πίσω μέρος με φρεσκαρισμένα σε σχεδίαση φωτιστικά σώματα, ενώ ωτίζεται και το λογότυπο.

Οι αλλαγές στην καμπίνα περιλαμβάνουν επανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα, νέα υλικά και μπάκετ καθίσματα επενδυμένα με 73% ανακυκλωμένες μικροΐνες ή δέρμα φιλικό προς το περιβάλλον. Η CUPRA αναθεώρησε επίσης τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και τοποθέτησε μια μεγαλύτερη οθόνη αφής για το infotainment 12,9 ιντσών. Τα ανανεωμένα Formentor και Leon λαμβάνουν επίσης ένα ηχοσύστημα 12 ηχείων από τη Sennheiser.

Οσον αφορά στους κινητήρες το ανανεωμένο CUPRA Formentor λαμβάνει μεταξύ άλλων τον αναβαθμισμένο τετρακύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο 2,0 λίτρων κινητήρα, που αποδίδει τώρα 265 ή 333 ίππους. Το 2λιτρο μοτέρ συνδυάζεται αποκλειστικά με επτατάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και στην ισχυρότερη επιλογή με τετρακίνηση.


Το Formentor είναι επίσης το μοναδικό που έχει επιλογή diesel χάρη στην 2λιτρο TDI με απόδοση 150 άλογα.


Από κει και πέρα, στη βάση της γκάμας όλων των μοντέλων υπάρχει ο 1,5 λίτρων TSI βενζίνης, ο οποίος προσφέρεται και σε ήπια υβριδική έκδοση με 150 ίππους, αλλά και δύο επιλογές Plug-in υβριδικές, με τον ίδιο κινητήρα βενζίνης, συνδυαστικά με ηλεκτρικό μοτέρ και μπαταρία 19,7 kWh, ισχύος 204 και 272 ίππων.

Η ηλεκτρική αυτονομία των Plug-in υβριδικών μοντέλων ανέρχεται στα 100 χιλιόμετρα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *