CFMOTO: Πρώτες επίσημες φωτογραφίες του τρικύλινδρου 675SR-R


Η CFMOTO προχώρησε στην δημοσίευση των πρώτων, επίσημων, φωτογραφιών του τρικύλινδρου 675SR-R.


«Η απόλυτη έκφραση της τεχνολογίας, των επιδόσεων και του σχεδιασμού της οικογένειας του SR. Το συνολικό σχήμα 675SR-R είναι μια εξέλιξη με γνώμονα τον αγώνα κάθε στοιχείου στυλ που εισάγεται από την οικογένεια προϊόντων supersport της CFMOTO.

Η φουτουριστική σχεδίαση χαρακτηρίζεται από ενσωματωμένα φτερά στα μπροστινά φέρινγκ, στενά συνδεδεμένα με τη γραμμή Transbody: ένα ξεχωριστό σχεδιαστικό χαρακτηριστικό της CFMOTO που εξελίσσεται με κάθε νέα γενιά προϊόντων. Στο ολοκαίνουργιο 675SR-R, το Transbody Line αγκαλιάζει τη μοτοσυκλέτα, ρέοντας από κάτω από το κάθισμα του αναβάτη στο μπροστινό άκρο, όπου σημειώνεται το πρόσωπο του 675SR-R. Το εμπρός φως LED έχει εξελίξει το εμβληματικό σχήμα L του SR σε μια πιο ώριμη και επιθετική υπογραφή, διατηρώντας το διακριτικό και ιδιαίτερα αναγνωρίσιμο, ενώ τα ολοκαίνουργια πίσω αιωρούμενα φώτα LED σηματοδοτούν μια μοναδική φουτουριστική αίσθηση, μια αιχμηρή τομή από την παράδοση SR.

Το ρεζερβουάρ καυσίμου του 675SR-R εισάγει μια πιο ώριμη και στιβαρή πινελιά στη σειρά supersport του CFMOTO, με λείες επιφάνειες που ταιριάζουν απόλυτα με αιχμηρές γωνίες και γραμμές στα πλαϊνά. Αυτή η ίδια φιλοσοφία βρίσκεται και στα πλαϊνά φέρινγκ, με αεραγωγούς που ενισχύουν την αγωνιστική καρδιά αυτής της μοτοσυκλέτας: ο πρώτος τρικύλινδρος κινητήρας που αναπτύχθηκε από την CFMOTO.

Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε περισσότερα για το νέο κορυφαίο μοντέλο της οικογένειας SR!» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *