Toyota: Οι αναβαθμίσεις που έκανε στην Corolla


Οι αλλαγές αφορούν όλη τη γκάμα της Corolla με hatchback, touring sports και sedan αμάξωμα. Σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρεία, πλέον οι ιδιοκτήτες της Corolla μπορούν να αποκτήσουν το ψηφιακό κλειδί (Smart Digital Key), καταργώντας τη χρήση του φυσικού κλειδιού. Αναλυτικότερα, μέσω του smartphone ο οδηγός μπορεί να κλειδώνει/ξεκλειδώνει και να εκκινεί το αυτοκίνητο.


Το ψηφιακό κλειδί είναι συμβατό με συσκευές Apple και Android, ενώ επιτρέπει την αποθήκευση έως και πέντε διαφορετικών προφίλ, κάτι χρήσιμο όταν το όχημα χρησιμοποιείται από διάφορους οδηγούς ή τα μέλη μιας οικογένειας. Παράλληλα μέσω του ψηφιακού κλειδιού μπορεί να δίνεται πρόσβαση σε τεχνικούς του συνεργείου, ενώ θα χρησιμεύει ιδιαίτερα σε πλατφόρμες κοινής χρήσης οχημάτων. Η συνδρομή ενός έτους στην υπηρεσία για το ψηφιακό κλειδί παρέχεται στάνταρ από την κατηγορία Mid+.

Στη φαρέτρα της Corolla προστίθεται το σύστημα ποιότητας αέρα nanoe-X, το οποίο καταπολεμά ιούς, βακτήρια, αλλεργιογόνα και άσχημες οσμές στο εσωτερικό του οχήματος. Διατηρεί επίσης ένα καλό επίπεδο υγρασίας στην ατμόσφαιρα της καμπίνας, το οποίο έχει θετική επίδραση στο ανθρώπινο δέρμα και μαλλιά.

Στην παλέτα της hatchback και touring sports Corolla προστίθεται η νέα πράσινη απόχρωση “Super Green metallic”, η οποία σχηματίζει διχρωμία με μαύρο γυαλιστερό χρώμα στην οροφή και στις εμπρός κολόνες. Για τη sedan Corolla υπάρχει η νέα ασημί απόχρωση “Precious Silver”. H Corolla GR Sport αποκτά πιο εκλεπτυσμένη αμφίεση με σκούρο σατινέ χρώμιο στους πλευρικούς καθρέπτες, στα μαρσπιέ των θυρών και στο κάτω μπροστινό σπόιλερ.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *