Κυρ. Μητσοτάκης: Τα γούρια για τις εκλογές και τον αθλητισμό, οι διακοπές και το TikTok – «Συνήθως στο σπίτι πέφτω μέσα για το εκλογικό αποτέλεσμα»


Μπροστά στην κάμερα του ΑΝΤ1 και της εκπομπής «Το Πρωινό» εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μόλις λίγα 24ωρα πριν τις επικείμενες ευρωεκλογές και παραχώρησε μια διαφορετική συνέντευξη.


Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα γούρια του στις εκλογές, τον αθλητισμό, αλλά και για το TikTok.

«Δεν αλλάζω γούρια. Πάντα έχω, αλλά δεν θα τα πω. Έχω και με τις εκλογές και με τον Ολυμπιακό, από την αρχή μέχρι το τέλος», τόνισε αρχικά. «Κάνω πρόβλεψη πάντα, τη γράφουμε σε ένα χαρτάκι με την οικογένειά μου το Σάββατο, αλλά συνήθως εγώ πέφτω μέσα», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός μιλώντας για τις ευρωεκλογές.

Παράλληλα είπε πως ο αριθμός των ευρωβουλευτών θα εξαρτηθεί από το πόσα μικρά κόμματα θα μπουν στην Ευρωβουλή, προσθέτοντας ότι:

«Εμείς τον δικό μας στόχο τον έχουμε θέσει σε επίπεδο ποσοστών. Πάντα κάνω πρόβλεψη για το εκλογικό αποτέλεσμα, μόνο με την οικογένειά μου. Το Σάββατο το μεσημέρι γράφουμε σε ένα χαρτάκι την πρόβλεψή μας, χωρίς να τη φανερώσουμε. Συνήθως εγώ είμαι αυτός που πέφτει μέσα».


Ερωτηθείς για το αν θα κάνει διακοπές φέτος απάντησε «ελπίζω να μπορέσω να ξεκουραστώ το Σαββατοκύριακο του Αγίου Πνεύματος. Μετά βλέποντας και κάνοντας γιατί ειδικά το καλοκαίρι δυσκολευόμαστε να κάνουμε διακοπές για ευνόητους λόγους. Ελπίζω να είναι κάπου μεταξύ Τήνου και Κρήτης».

Σε ερώτηση για τον αθλητισμό, ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι τα νέα παιδιά πρέπει να καταλάβουν ότι ο αθλητισμός θα τους δώσει μεγάλες χαρές στη ζωή τους. «Καλά τα social media και τα κινητά, όμως η άθληση καλύτερη», όπως είπε χαρακτηριστικά, ενώ παραδέχτηκε πως το χειρότερό του άθλημα είναι σίγουρα το άλμα επί κοντώ.

Σχετικά με το TikTok, ο κ. Μητσοτάκης είπε πως «είναι ο ίδιος άνθρωπος, απλώς βλέπετε μία άλλη πλευρά του εαυτού μου».

Τέλος, αποκάλυψε και ποιο είναι εκείνο το βίντεο που δεν τον αφήνουν οι συνεργάτες του να δημοσιεύσει ακόμα στο TikTok, λέγοντας ότι μετά τις ευρωεκλογές θα παίξει βίντεο με τις ποδοσφαιρικές επιδόσεις του, το οποίο δεν έχει δημοσιευτεί.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *