Το καυστικό σχόλιο του Άδωνι Γεωργιάδη στην «πατάτα» που έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης με το περίφημο +5% για την υγεία: «Για να διορθώσει την πρωινή του γκάφα, την οποία έκανε λόγω προφανούς αγνοίας, διαπράττει τώρα μία μεγαλύτερη γκάφα»

 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε με ανάρτησή του στα social media την «πατάτα» που έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης με το περίφημο +5% για την υγεία τονίζοντας ότι: «Για να διορθώσει την πρωινή του γκάφα, την οποία έκανε λόγω προφανούς αγνοίας, διαπράττει τώρα μία μεγαλύτερη γκάφα»


Ο υπουργός Υγείας δεν έμεινε όμως, μόνο εκεί. Ζήτησε από τον Στέφανο Κασσελάκη να πει δημόσια που θα βρει τα επιπλέον 11 δισ. που χρειάζονται και έθεσε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ το ερώτημα: «Ποιους θα φορολογήσετε;»

Αναλυτικά ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε στην ανάρτησή του:

Για να διορθώσει την πρωινή του γκάφα, την οποία έκανε λόγω προφανούς αγνοίας, διαπράττει τώρα μία μεγαλύτερη γκάφα. Ζητάει +5% του ΑΕΠ για την Υγεία. Δηλ ζητάει επιπλέον 11 δις €. Τώρα πρέπει να μας πει και που θα τα βρει, διότι ακόμη και ο τριπλασιασμός του ΕΝΦΙΑ ή του Φόρου Εισοδήματος ή η αύξηση του ΦΠΑ σε υψηλότερα επίπεδα από όσο ήταν και επί Τσίπρα, δεν σωρρεύουν ένα τόσο μεγάλο ποσό. Πού θα βρείτε λοιπόν κύριε Κασσελάκη άλλα 11.000.000.000 δις € που υπόσχεστε στην ανάρτησή σας για την Υγεία; Ποιους θα φορολογήσετε;

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *