Παρών ο Χάρης Δούκας στον Λόφο του Φιλοπάππου

 

Στον Λόφο του Φιλοπάππου συγκεντρώθηκαν, όπως κάθε χρόνο, πάρα πολλοί Αθηναίοι για να πετάξουν χαρταετό και να γιορτάσουν την Καθαρά Δευτέρα (18/3) του 2024. Παρών στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του δήμου Αθηναίων και ο δήμαρχος Αθήνας, Χάρης Δούκας, που νωρίτερα επισκέφθηκε και τη Βαρβάκειο Αγορά.


Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9,84» είπε: «Έχει πολύ κόσμο σήμερα και το πάρτυ χθες στη Βαρβάκειο πήγε πολύ καλά, όπως κι όλες μας οι εκδηλώσεις. Συνολικά διοργανώσαμε κοντά στις 80 εκδηλώσεις σε 55 σημεία της Αθήνας. Επίσης, γέμισε η πλατεία στο Μοναστηράκι, αναβιώσαμε την παλιά γιορτή και η συμμετοχή ήταν μεγάλη».

Παράλληλα, ο δήμαρχος Αθηναίων αναφέρθηκε και στα όσα προγραμματίζει το επόμενο διάστημα ο Δήμος και κυρίως στο Athens City Festival, λέγοντας: «Θέλουμε να γεμίσει χαμόγελα η πόλη, να υπάρχει αισιοδοξία».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων υποδέχθηκε τους πολίτες που προσήλθαν από τις 11:00, ενώ στις 12:00 το μεσημέρι στη σκηνή ανέβηκαν το μουσικό συγκρότημα «Χάρισμα» και ο Ισίδωρος Πάτερος.

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *