Ιωάννινα: Προσωρινά ελεύθεροι οι τρεις μαθητές που κατηγορούνται για σεξουαλική κακοποίηση συμμαθητή τους – «Ήταν μια πλάκα» είπαν

Σε εφιάλτη μετατράπηκε η τριήμερη σχολική εκδρομή στα Ιωάννινα για ένα μαθητή γυμνασίου από το Πήλιο, καθώς, όπως ομολόγησε στον πατέρα του, έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.


Ο πατέρας του μαθητή, που είχε πάει στην σχολική εκδρομή στα Ιωάννινα, κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου και οι Αρχές προχώρησαν σε 3 συλλήψεις.

Δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βαθμό πλημμελήματος, ασκήθηκε σε έναν από τους τρεις μαθητές Γυμνασίου, ενώ οι άλλοι δυο κατηγορούνται για συνέργεια και η εκδίκαση της υπόθεσης ορίστηκε για τις 21 Νοεμβρίου 2024 στο Μονομελές δικαστήριο ανηλίκων Βόλου.

Σύμφωνα με το gegonota.news οι τρεις ανήλικοι πέρασαν την πόρτα του Εισαγγελέα σήμερα λίγα λεπτά πριν τις 12 το μεσημέρι και μετά τις απολογίες τους αφέθηκαν ελεύθεροι. Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισής τους κ. Γ. Σινέλη, οι ανήλικοι ισχυρίστηκαν ότι «ήθελαν να κάνουν πλάκα».

Ο 15χρονος υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση, ωστόσο σύμφωνα με νομικές πηγές που μίλησαν στα gegonota.news η ιατροδικαστική εξέταση φέρεται να είναι καθαρή και, μάλιστα, δεν προκύπτει επαφή ούτε πάνω από τα ρούχα του μαθητή.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *