Στο Παίδων και τα τρία αδέρφια του 4χρονου που ξυλοκόπησε ο πατριός του – Χειρουργήθηκε ο 8χρονος

Κρίσιμη μάχη για τη ζωή τουδίνει το 4χρονο αγοράκι στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού» το οποίο χτυπήθηκε ανελέητα από τον σύντροφο της μάνας του. Εν τω μεταξύ ο 8χρονος αδερφός του άτυχου παιδιού υποβλήθηκε σε ορθοπεδική επέμβαση για την αποκατάσταση κατάγματος στο δεξί του χέρι.


Η μητέρα των παιδιών, σύμφωνα με το ertnews.gr, μιλά στιγμών που έζησαν για μια ακόμα φορά τα παιδιά μέσα στο σπίτι της. «Στα καλά καθούμενα χτύπαγε εμένα, χτυπούσε τα παιδιά μου με κουτάλες, με ό,τι έβρισκε. Αντικείμενα τα πέταγε πάνω μου» ανέφερε μεταξύ άλλων η μητέρα.

Με εισαγγελική παραγγελία, εκτός από τον 8χρονο, φιλοξενούνται και τα άλλα δύο από τα τέσσερα αγόρια της οικογένειας, ηλικίας 10 και 11 ετών αντίστοιχα. Τα δύο μεγαλύτερα παιδία, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δε φέρουν εμφανή τραύματα, ωστόσο θα υπάρξει για όλα άμεσα ιατροδικαστική και παιδοψυχιατρική εκτίμηση.

Τα άλλα τρία αδέρφια βρίσκονται μαζί στο Νοσοκομέιο. Κοντά τους βρίσκεται η μητέρα τους η οποία περιέγραψε και στην ΕΡΤ τα άγρια χτυπήματα των παιδιών απο τον σύντροφό της.

Από το ιατρικό ανακοινωθέν προκύπτει ότι το μικρό αγόρι όταν μεταφέρθηκε στο Θριάσειο ήταν ήδη σε κωματώδη κατάσταση, ενώ η αξονική έδειξε ότι είχε υποστεί επισκληρίδιο αιμάτωμα και εγκεφαλικό οίδημα.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *