Ο Σάρι δήλωσε πως είναι δύσκολο να δεχθεί προτάσεις απ’ το εξωτερικό

Δυσκολεύει πλέον ολοένα και περισσότερο η προσπάθεια του Παναθηναϊκού για να φτάσει σε συμφωνία με τον Μαουρίτσιο Σάρι. Οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει εδώ και 12 μέρες μία τεράστια προσφορά προς τον 65χρονο Ιταλό τεχνικό με τριετές συμβόλαιο κι ετήσιες αποδοχές 4,5 εκατ. ευρώ, ωστόσο, σύμφωνα με όσα δήλωσε στον ιταλικό σταθμό Sky είναι δύσκολο να αποδεχθεί τις προτάσεις που έχει στα χέρι του από ομάδες του εξωτερικού.


«Είχα μία επαφή με την Σεβίλλη αλλά τα πλάνα μας ήταν διαφορετικά οπότε οι συζητήσεις κατέρρευσαν. Θέλω να επιστρέψω στη δράση το συντομότερο δυνατό. Είναι δύσκολα τώρα, έχω προτάσεις μόνο από το εξωτερικό, αλλά είναι δύσκολο για μένα να το αποδεχτώ αυτό» τόνισε ο Ιταλός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Το ότι άφησα την Τσέλσι, ήταν το μεγαλύτερο λάθος μου. Υπήρχε μία καλή βάση να μείνω εκεί και να συνεχίσω στο σύλλογο, έκανα μεγάλο λάθος τότε. Πριν πάω η ομάδα ήταν 5η και μετά τερματίσαμε 3οι πίσω από τις Λίβερπουλ και Σίτι.

Είχαμε κατακτήσει το Europa League κάνοντας 13 νίκες και είχαμε χάσει το FA Cup στα πέναλτι από την Σίτι, έχοντας προηγουμένως αποκλείσει τις Λίβερπουλ και Τότεναμ που εκείνη τη σεζόν είχαν φτάσει στον τελικό του Champions League. Έκανα τεράστιο λάθος που έφυγα και έπρεπε να το αποφύγω. Η επιθυμία μου να επιστρέψω στην Ιταλία έπρεπε να είναι μικρότερη από την επιθυμία μου να μείνω στην Premier League».

Ο Σάρι εξέφρασε επίσης, την απογοήτευσή του για το γεγονός πως δεν υπήρξε αντίστοιχο ενδιαφέρον από ομάδες της Ιταλίας. «Δεν σας κρύβω ότι μερικοί σύλλογοι που δεν με αναζήτησαν, με απογοήτευσαν… Δεν λέω ότι έπρεπε να με πάρουν επειδή αυτές είναι επιλογές που κάνει η κάθε ομάδα. Όμως θα μπορούσαν τουλάχιστον να με ακούσουν για ένα τέταρτο».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *