Ο Ιωάννης Μελισσανίδης πήρε τ΄ όπλο του: «Δεν μάσησα με τον οχετό τους, θα μου δώσεις σφαλιάρα, θα φας μπουνιά»

 

Ο Ιωάννης Μελισσανίδης πήρε το όπλο του και εξαπέλυσε πυρά κατά δημοσιογράφων που είχαν γράψει διάφορα εναντίον του με αφορμή ένα φιλί που είχε δώσει με τον τότε προπονητή του.  στους δεύτερους Ολυμπιακούς Αγώνες στους οποίους συμμετείχε. 


Ο Γιάννης Μελισσανίδης εξαπέλυσε επίθεση κατά των δημοσιογράφων μιλώντας σήμερα (24.1.2024) στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ για τα όσα γράφτηκαν για το θέμα.

«Είχε γίνει όλος αυτός ο ντόρος τότε με το φιλί, με τον προπονητή. Όλη αυτή η χυδαία ομοφοβική επίθεση που είχε γίνει. Την ώρα που αγωνιζόμουν και νομίζω ότι δεν έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα τέτοια επίθεση ενορχηστρωμένη ζωντανά κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων σε έναν αθλητή.

Ήμουν τραυματισμένος, είχα 5 κήλες στη μέση μου και προσγειώθηκα με ένα πόδι. Αντί να πούνε τι μάγκας είναι αυτός ο αθλητής, άρχισαν να λένε αυτόν τον οχετό. Εννοείται ότι δεν μάσησα, τους μάσησα» τόνισε αρχικά ο δημοφιλής Ολυμπιονίκης.

«Αν γινόταν τώρα, θα είχαν μπει οι μισοί στη φυλακή. Φανταστείτε έβγαιναν σε δελτία ειδήσεων και έλεγαν όσα έλεγαν. Τότε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο κ. Στεφανόπουλος, υπέροχος, όταν γυρίσαμε στο Προεδρικό Μέγαρο και ήταν η ομαδική φωτογραφία, εγώ είχα πάει πιο πίσω και δεν ήθελα. Έστειλε έναν από τους συνεργάτες του και είπε ότι η φωτογραφία θα βγει με τον Ιωάννη και να πάω δίπλα του».


«Δεν με επηρέασαν. Το πρόβλημα είναι δικό τους, όχι δικό μου. Με έκαναν ακόμα πιο σκληρό και δυνατό. Με όλα αυτά θα μπορούσα να είχα αυτοκτονήσει από το μπαλκόνι, όπως άλλα παιδιά τα έχουν οδηγήσει σε αυτοκτονία. Απάντησα με τη δεύτερη ολυμπιακή διάκριση. Είναι αισχρό.


Να είσαι ένα παιδί που φοράς το εθνόσημο της Ελλάδας και ενορχηστρωμένα Έλληνες δημοσιογράφοι… Αυτοί έχουν το ψυχιατρικό πρόβλημα. Δεν πρόκειται να μπω στη λογική τους. Ήθελαν να με δουν να καταρρέω, να κλάψεις, να πονέσεις και να σε λυπηθεί ο κόσμος» πρόσθεσε, με σαφήνεια, ο Ιωάννης Μελισσανίδης στη δημόσια τηλεόραση.

«Θα μου δώσεις σφαλιάρια, θα φας μπουνιά»

«Όταν μου δώσεις μία μπουνιά, δεν πρόκειται χριστιανικά να γυρίσω το μάγουλό μου. Θα μου δώσεις σφαλιάρα, θα φας μπουνιά. Έτσι, είναι ο χαρακτήρας μου. Δεν πρόκειται στην επίθεσή σου να σκύψω το κεφάλι και να κλάψω. Έκλαψα στον θάνατο του πατέρα μου και συγκινήθηκα στο βάθρο… Οι περισσότεροι ζήτησαν συγγνώμη» κατέληξε ο Ιωάννης Μελισσανίδης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της ΕΡΤ1.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *