Ζεράρ Ντεπαρντιέ: Αρνείται τις κατηγορίες για βιασμό Γαλλίδας ηθοποιού – «Ποτέ μα ποτέ δεν κακοποίησα γυναίκα»

 

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ πήρε θέση σχετικά με τις κατηγορίες για βιασμό και σεξουαλική επίθεση εναντίον της Γαλλίδας ηθοποιού Σαρλότ Αρνού το 2018.


«Θέλω επιτέλους να σας πω την αλήθεια», είναι ο τίτλος ανοιχτής επιστολής που έστειλε ο ηθοποιός στην εφημερίδα «Le Figaro».

«Σπάζοντας» τη σιωπή του για τις κατηγορίες του βιασμού και της σεξουαλικής επίθεσης κατά της Σαρλότ Αρνού Ζεράρ πριν από πέντε χρόνια, ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ έγραψε στη «Le Figaro»:

«Δεν μπορώ πλέον να επιτρέψω αυτά που ακούω, αυτά που διαβάζω για τον εαυτό μου εδώ και αρκετούς μήνες. Νόμιζα ότι δεν με νοιάζει, αλλά όχι, στην πραγματικότητα όχι. Όλα αυτά με ενοχλούν. Ακόμα χειρότερα, με ”αφανίζουν”».

Η μήνυση για βιασμό εναντίον του Ντεπαρντιέ, η οποία έγινε από τη Γαλλίδα ηθοποιό το 2018, θα οδηγηθεί στις δικαστικές αίθουσες.


Ο ειδησεογραφικός ιστότοπος «Mediapart» δημοσίευσε τον περασμένο Απρίλιο μία εμπεριστατωμένη έκθεση στην οποία 13 γυναίκες κατηγόρησαν τον Ντεπαρντιέ για σεξουαλικά ανάρμοστη συμπεριφορά. Ωστόσο, ο ραδιοφωνικός σταθμός «France Inter» ανέφερε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού δύο νέες κατηγορίες.


Ο διάσημος ηθοποιός αρνήθηκε τα πάντα σε μία ανοιχτή επιστολή που δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο της εφημερίδας «Le Figaro» το βράδυ της Κυριακής (01.10.2023) και είχε τίτλο «Θέλω επιτέλους να σας πω την αλήθεια».

Αναφερόμενος στην κατηγορία βιασμού της Αρνού, χωρίς να αναφέρει το όνομά της, άφησε να εννοηθεί ότι είχε έρθει με τη συναίνεσή της στο δωμάτιό του.

«Ποτέ, μα ποτέ δεν έχω κακοποιήσει γυναίκα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ντεπαρντιέ, υπογραμμίζοντας:

«Το να πληγώσω μία γυναίκα θα ήταν σαν να κλωτσήσω την ίδια μου τη μητέρα στο στομάχι»!


«Ο κ. Ντεπαρντιέ λέει ότι αποκαλύπτει την αλήθεια του, αλλά σίγουρα δεν είναι η αλήθεια της Σαρλότ και σίγουρα δεν θα είναι αυτή που θα αποκαλυφθεί στα δικαστήρια», σχολίασε από την άλλη πλευρά η δικηγόρος της Αρνού.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *