Βέφα Αλεξιάδου: Ο Κασσελάκης να κάτσει στα αυγά του

Η Βέφα Αλεξιάδου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time» του ΣΚΑΪ, όπου, μεταξύ άλλων, μοιράστηκε την άποψή της σχετικά με τα ομόφυλα ζευγάρια, τον γάμο αλλά και τον Στέφανο Κασσελάκη.


Αρχικά, μίλησε για την απόφασή της να κατέβει ως υποψήφια στις Ευρωεκλογές λέγοντας: «Ήταν τόσο γεμάτη η ζωή μου, που δεν νομίζω ότι χωρούσε να κάνω άλλα, που όμως όπως βλέπεις έβαλα υποψηφιότητα στην ευρωβουλή. Δεν θα έβαζα ποτέ για την κανονική βουλή, αλλά η ευρωβουλή είναι το σαλόνι του έθνους».

Επιπλέον, δήλωσε ότι δεν θα δεχόταν να κατέβει υποψήφια στο ελληνικό κοινοβούλιο.

«Αν ήταν να μου πουν στη βουλή την κανονική ποτέ δεν θα δεχόμουν. Μέσα στη βουλή τη δική μας δεν μετράει πολύ ο λόγος μας και θέλω να πω την αντίρρηση μου. Όπως την είπα και τώρα σχετικά με τον γάμο των ομοφυλόφιλων. Δεν πρέπει να έχει λόγο και ο πολίτης; Όχι ο συνηθισμένος πολίτης, ο οποιοσδήποτε, η Βέφα Αλεξιάδου που είναι τόσα χρόνια», σχολίασε η μαγείρισσα.

Στη συνέχεια, η Βέφα Αλεξιάδου μοιράστηκε την ένστασή της με το θέμα της ομοφυλοφιλίας με βάση τη θρησκευτική πίστη, ενώ τα έβαλε με τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος είναι παντρεμένος με άντρα.


«Ο Χριστός είπε “και έσονται οι δύο εις σάρκαν μίαν”, γεννιέται ένα παιδί και αυτή είναι η μόνη οικογένεια που υπάρχει. Δεν υπάρχουν ομόφυλα ζευγάρια! Γιατί να παντρευτεί με άντρα ο Κασσελάκης; Υπάρχει κανένας λόγος; Να καθίσει εκεί που είναι, στα αυγά του. Δεν είναι οικογένεια και θέλει να υιοθετήσει και παιδί; Όχι, αγάπη μου γλυκιά! Δεν μου πέφτει λόγος να κρίνω τη ζωή του, να κάνει ό, τι θέλει αλλά όχι γάμο. Είναι δηλαδή κοροϊδία».


Τέλος, τόνισε ότι ο Θεός υπάρχει και ότι δεν πρέπει κανείς να αμφιβάλλει γι’ αυτό, λέγοντας: «Πιστεύω στον Θεό και να μην αμφιβάλλετε καθόλου ότι υπάρχει Θεός. Αυτό το σύμπαν που μας περιβάλλει, το οποίο μας χάρισε, δεν είναι άδειο. Μας έδωσε τροφή, η θάλασσα είναι γεμάτη ψάρια, πουλάκια στον ουρανό μπορούμε να κυνηγήσουμε και να φάμε, ζώα να σφάξουμε και να φάμε».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *