Τζέιμς Καφετζής – Survivor: «Ο Ατζούν είπε να μην αναφέρουν ξανά το όνομά μου, ο Τριαντάφυλλος έπαιρνε 5.500 ευρώ»

Ο Τζέιμς Καφετζής μίλησε για το Survivor All Star, για την στάση που είχε απέναντί του ο παραγωγός του παιχνιδιού του ΣΚΑΙ, ενώ έκανε αναφορά και στον συντοπίτη του, Τριαντάφυλλο.


Ο άλλοτε παίκτου ριάλιτι ανέφερε σε δηλώσεις που έκανε στο Mega ότι του έκανε εντύπωση που τον είχαν βάλει στο τρέιλερ του Survivor All Star, διότι  στον τελικό δεν είχαν δείξει ούτε πλάνο του, ενώ ο παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί είχε ζητήσει να μην αναφέρουν το όνομά του μετά την απόφασή του να βγει από το παιχνίδι.

Επίσης τόνισε ότι δεν θέλει να μπει στο στο Survivor all star.

Αναλυτικά ο Τζέιμς Καφετζής είπε:

«Δεν θέλω να μπω στο Survivor all star, αν υπήρχε μία περίπτωση να το κάνω, δεν θα ήταν από την αρχή, οι δύο πρώτοι μήνες είναι οι πιο δύσκολοι. Το Survivor ήταν το μέσο για να με γνωρίσει ο κόσμος και να κρίνει αν με συμπαθής ή όχι.


Μου έκανε εντύπωση που με έβαλαν στο τρέιλερ για το Survivor all star, γιατί στον τελικό δεν είχαν δείξει ούτε ένα πλάνο μου. Το καλοκαίρι συνάντησα τον Γιώργο Λιανό και με ρώτησε αν θα με ενδιέφερε να πάρω μέρος στο Survivor all star. Αν έμπαινα τώρα στο παιχνίδι, θα ξενέρωναν όλοι γιατί ο κόσμος με αγαπάει», είπε ο Τζέιμς Καφετζής.


Ο Τζέιμς Καφετζής είπε στη συνέχεια: «Όταν προσπάθησαν να με μεταπείσουν για να μην αποχωρήσω μου έδιναν περισσότερα χρήματα από αυτά που δίνουν τώρα στους παίκτες. Δεν εξαγοράζονται όλα με τα χρήματα. Εμένα δεν με έπιασαν ποτέ με κινητό. Όταν έφυγα, ο Acun τούς είχε πει να μην αναφέρουν ξανά το όνομά μου».

Για τον  Τριαντάφυλλος ανέφερε ότι θα ήθελε να πάει στο Survivor All Star, αλλά όχι με λιγότερα χρήματα από αυτά που έπαιρνε όταν συμμετείχε. «Πρόπερσι έπαιρνε 5.500 ευρώ την εβδομάδα και φέτος του είπαν 5.000».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *