Τραγικά τα νέα για την κατάσταση της υγείας της Μαίρη Χρονοπούλου – «Υποστηρίζεται μηχανικά, δεν βλέπω να έχει προοπτικές»

 

Πολύ άσχημα είναι τα νέα που έρχονται για την κατάσταση της υγείας της Μαίρης Χρονοπούλου.


Η γνωστή ηθοποιός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, και όπως αποκάλυψε ο γιατρός της και νευροχειρουργός, Γιώργος Στράντζαλης τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά για την σπουδαία ηθοποιό.

Η Μαίρη Χρονοπούλου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο από χθες (2.10.2023) επειδή χτύπησε σοβαρά μετά από πτώση στο σπίτι της και έμεινε αβοήθητη για 3 ώρες, καθώς η οικιακή βοηθός της ηθοποιού έλειπε με άδεια.

Ο γιατρός της Μαίρης Χρονοπούλου και νευροχειρουργός, Γιώργος Στράντζαλης, μίλησε σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του ALPHA για την κατάσταση της αγαπημένης ηθοποιού του ελληνικού κινηματογράφου, λέγοντας δυστυχώς ότι «δεν βλέπει να έχει προοπτικές».

«Εγώ το έμαθα από τον βοηθό μου. Αυτό που βλέπω στην αξονική τομογραφία είναι μια βαριά βλάβη στον εγκέφαλο από τραύμα. Η κατάστασή της είναι πολύ βαριά, είναι η ηλικία βέβαια και κάποια προβλήματα υγείας που προϋπήρχαν. Όλα μαζί. Είναι σε κρίσιμη κατάσταση.


Τη βάλαμε στην εντατική, την υποστηρίζουμε μηχανικά αλλά δεν βλέπω να έχει προοπτικές» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Στράντζαλης για τη Μαίρη Χρονοπούλου.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *